Mainos
Mainos

Kuvat: Fitness-kaunottaret vauhdissa kuvauksissa – kylmät olosuhteet, kuumat liikkeet!

Fitnesspäiväkirjat -ohjelman toinen tuotantokausi starttaa keväällä. Kurkista ohjelman kuvauspäivään!

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman promokuvauksissa tunnelma oli lämmin, vaikka kuvauspaikkana toimi kylmä varastohalli. Kolme kaunotarta osoittikin, että vähän viileämpikään paikka ei heidän hymyään hyydytä.

Yhdysvalloista Suomeen vuodenvaihteeksi tullut Janni Hussi tähdittää kevään Fitnesspäiväkirjat -ohjelmaa. Entinen fitnesskilpailija ja nykyinen ryhmäliikuntaohjaaja viihtyi kuvauksissa, eikä edes raa'at olosuhteet vieneet kaunottaren hymyä.

Tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari Oona Kivelä on ilmeisesti veistetty samasta, pakkasenkestävästä puusta. Voimanainen poukkoili vanhassa, kylmässä teollisuushallissa päällään vain tankotanssiin soveltuvat minisortsit ja toppi. Välillä nainen onneksi suostui vetämään talvitakin harteilleen.

– Ei täällä edes ole kylmä, Kivelä naureskeli muiden työskennellessä pipot päässä.

Kolmas timmi mimmi kuvauksissa oli Johanna Alvestad. Hän asuu Norjassa ja pitää suosittua Kalastajan vaimo -blogia. Zumbaohjaajana toimiva Alvestad otti mallia Kivelän tyylistä ja kulki niin ikään niukassa treeniasussa ja parkatakissa.

Kaunottaret kuvasivat omat pätkänsä videolle vuorotellen, joten kun yhtä kuvattiin muut odottelivat vuoroaan. Kivelän kieppuessa tangolla taustalla soi 80-luvun musiikki, ja Hussilla alkoi heti jalka vipattamaan.

– Kyllä tässä heti lähtee grapevine käyntiin, Hussi naureskeli viitaten erittäin yleiseen aerobic-askelkuvioon.

Fitnesspäiväkirjat starttaa AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme