Mainos
Mainos

Kuvat: Fitness-lavat jättänyt Janni Hussi yhä hurjassa tikissä - avaa elämänmuutostaan tv:ssä!

Kanadassa asuva Janni Hussi avaa arkeaan Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella päästään keväällä jälleen kurkistamaan rohkeiden naisten elämään, joiden arkea määrittää suurelta osin liikunta. 

Elämäänsä raottavat tankotanssijamestari Oona Kivelä sekä fitness-mimmit Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti. Uutena tuttavuutena ohjelmaan liittyy myös Janni Hussi.

Nykyään Kanadassa jääkiekkoilijarakkaansa Lauri Korpikosken kanssa asuva Hussi kertoo innostuneensa ajatuksesta heti.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

– Katsoin ohjelmaa keväällä, ja se oli mielestäni kaiken sokkiviihteen keskellä ihanan fressi ja motivoiva ohjelma. Oli helppo suostua mukaan, Hussi kertoo MTV.fille Kanadasta.

Myös kotijoukot suhtautuivat projektiin heti myötämielisesti.

– Tämä kuulosti niin minun jutultani. Laurikin oli mielissään siitä, että minulle tarjoutui tällainen tilaisuuus. Myös villakoiraani Harria tullaan näkemään paljon, Hussi naurahtaa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Fitnesspäiväkirjoissa katsojat pääsevät seuraamaan läheltä Hussin arkea suurten muutosten keskellä. Nainen on vastikään syksyllä asettunut uuteen kotikaupunkiinsa Kanadan Edmontoniin. Sarjassa nähdään muun muassa, kuinka Hussi etsii ja löytää töitä ja ystävystyy joukkueen muiden pelaajien puolisoiden kanssa.

Luvassa voi olla myös kipakoita kannanottoja. Hussi nostatti otsikoita keväällä kirjoittamalla suorasanaisen blogitekstin arvostelusta, jota on pienirintaisuutensa vuoksi saanut kohdata vuosia. Jos sopiva aihe putkahtaa mieleen, ei nainen aio säästellä sanojaan ohjelmassakaan.

– Aion puhua suoraan! Yleensä, jos jostain alan puhua, niin puhun sitten intohimolla, nainen naurahtaa.

Hussi vetää Kanadassa spinning-tunteja. Jos kuva ei näy, katso se tästä .

Hussia ei nähdä enää nykyisin fitness-kisalavoilla, mutta vielä viime vuonna nainen nähtiin kisoissa hurjassa tikissä. Katso kuvat Jannin fitness-uralta pääkuvan kohdalta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme