Mainos
Mainos

Kuvat: Nanna Karalahden raskaus jo puolivälissä – hämmentyi itsekin vatsansa koosta

Nanna Karalahti saa esikoisensa miehensä Jere Karalahden kanssa keväällä.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella keväällä päästään seuraamaan, miten Nanna Karalahden arki muuttuu raskauden edetessä. 

Pari asuu Ruotsin Jönköpingissä, mutta tällä viikolla Nanna piipahti Suomeen Fitnesspäiväkirjat-kuvauksiin. Nainen kertoo odotuksen edenneen mallikkaasti.

– Kaikki on mennyt tosi hyvin. Olen nyt päässyt paremmin takaisin treenirytmiin. Alkuun oli hakemista, kun ei tiennyt, mitä uskaltaa tehdä ja mitä ei. Nyt osaan paremmin kuunnella omaa kroppaani, nainen kertoi.

– Treenit on kyllä himmaantuneet paljon ja motivaatio on erilainen. Aina ennen olen urheillut tosi tavoitteellisesti, nyt teen sitä vain hyvän olon vuoksi, se on erilaista. Tällä hetkellä liikunta on sellaista jumppaamista, eikä raskasta vääntämistä. Senkin pariin on kyllä jo ikävä, aion vielä palata siihen, nainen nauraa.

Karalahden odotus on edennyt jo puoleen väliin, mutta vauvamasu on vielä maltillinen. Nainen on itsekin yllättynyt pienestä kymmustaan.

– Odotan, että maha kasvaisi jo enemmän, se tekisi tästä konkreettisempaa. Olen jo puolessa välissä ja maha on suhteellisen pieni vielä. Tämä maha voisi olla vain runsaan syömisen tulosta!

– Olisi kiva jo laittaa kireät vaatteet ja esitellä tätä, mutta vielä ei viitsi. Mutta kyllä se sieltä tulee. Kaikki sanovat, ettei tarvitse pelätä, etteikö tulisi, nainen naurahtaa.

Esikoisen odotus jatkuu hyvissä tunnelmissa.

– Ultrassa on käyty ja vauvalla on kaikki hyvin, Nanna hymyilee.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme