Mainos
Mainos

Kuvat: Söpöt pellavapäät vauhdissa! Tunnistatko fitness-kaunottaret lapsuuskuvista?

Tunnistatko, kuka on kuka Fitnessspäiväkirjat-tähtien lapsuuskuvista?

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toista kautta seurataan AVAlla 14.4. alkaen. Uudella kaudella arjestaan urheilun parissa kertovat viime kaudelta tutut Nanna Karalahti ja Eevi Teittinen, sekä uusina tuttavuuksina Janni Hussi ja Oona Kivelä.

Monelle Fitnesspäiväkirjat-tähdelle liikunta on ollut lähellä sydäntä jo lapsuudessa. Tunnistatko nämä miniurheilijat?

– On se hienoa, että on saanut koko lapsuuden harrastaa taitoluistelua ja jalkapalloa! Olen oppinut kunnianhimoa, nöyryyttä, kovuutta, uudelleen nousemista, joukkuehenkeä, toisen kunnioittamista ja auttamista. Olen saanut lukemattomia kokemuksia ja pysynyt, ainakin osittain, pois pahoilta teiltä. Olen todella kiitollinen, että olen saanut harrastaa, Nanna Karalahti kirjoittaa Instagramissa julkaisemiensa lapsuuskuviensa yhteydessä.

Myös Janni Hussi oli tunnistettavissa jo pienenä jumpparina.

– Kuka ei haluaisi tälle aerobic-tunnille? Seuraa vain johtajaa.


Mikäli Jannin kuvat eivät näy selaimessasi, voit katsoa ne täältä.

Viime vuonna Eevi Teittinen pokkasi itselleen bikini fitnessin SM-kultaa, mutta lapsuuden leikeissä naista kiinnosti myös missin ura.

– Kiitos isi, oon miettinyt, kuinka hankalia tytöt on. Ymmärrystä vaaditaan, kuten myös kyseisenä päivänä. Missikisat! nainen naureskelee Instagramin kuvatekstissä.

Tässä Instagram-kuvassa puolestaan tankotanssija Oona Kivelä pienenä isänsä kanssa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme