Mainos
Mainos

Lipsuuko ote jo? Nappaa Nanna Koiviston vinkit pysyvään elämänmuutokseen!

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähtävä personal trainer Nanna Koivisto paljastaa parhaimmat vinkkinsä tuodakseen terveelliset elämäntavat osaksi arkea.

27-vuotias Nanna Koivisto on yksi AVAlla huhtikuussa alkavan Fitnesspäiväkirjat-sarjan kasvoista. Fitnessmallikisoissakin pärjännyt Nanna tietää, että joskus terveelliset elämäntavat on todella hankala saada osaksi jokapäiväistä arkea. Muutamilla vinkeillä se kuitenkin onnistuu.

– Alkuun on tosi tärkeää, ettei lähde heti tekemään liian kovaa, sillä muuten into lopahtaa nopeasti.

Koiviston mielestä on äärimmäisen tärkeää testata erilaisia urheilulajeja, jotta löytää niiden joukosta itselleen ne kaikkein mieluisimmat vaihtoehdot.

– Kannattaa laittaa ihan kalenteriin ylös kaksi kuntoilukertaa ja todella noudattaa sitä. Jossain vaiheessa määriä voi nostaa ensiksi vaikka kolmeen ja niin edelleen. Kyllä se määrät alkaa sitten itsestään nousta, Nanna vinkkaa.

"Ystävien kanssa tulee usein rikottua omia rajojaan"

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa nähtävä kaunotar ei koskaan suosittele mitään lyhytjaksoisia dieettejä sen takia, että tällä tavalla kuntoiluun tai terveellisiin elämäntapoihin ei saa jatkuvuutta.

– Aluksi kannattaa muuttaa tiettyjä asioita tavoiksi. Aluksi se on takuulla hieman hankalaa, mutta kun pääsee kynnyksen yli ja saa itselleen niitä hyviä tapoja, niin sitten jatko onkin melko helppoa, Nanna kertoo.

Personal trainer suosittelee myös nappaamaan salille tai treeneihin mukaan ystävän.

– Suosittelen aina ryhmää tai edes paria, sillä se motivoi tekemään paljon enemmän. Silloin tulee usein myös rikottua hieman omia rajojaan, kun kaveri vaatii tekemään vielä lisää toistoja. Itse ei aina välttämättä nimittäin tekisi niin paljon toistoja. Jatkossa sitten kun treenaa yksinäänkin niin tietää, että pystyy tekemään enemmän.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat

Fitnesspäiväkirjat alkaa huhtikuussa AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme