Mainos
Mainos

Mari Valosaari avautuu silikoneistaan: ”Halusin näyttää enemmän naiselta”

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa tähdittävä fitnesstähti Mari Valosaari kertoo fitnessin olevan ulkonäkökeskeinen laji, mutta hänen mukaansa fitnesskilpailijat eivät kuitenkaan ole ulkonäkökeskeisiä.

Mari Valosaari kertoo nuorten fitnesskilpailijoiden kysyvän häneltä, että ovatko silikonit pakolliset, jos haluaa pärjätä kisoissa. Tähän asiaan Marilla on vahva mielipide.

– Ei ole missään tapauksessa välttämättömyys. Ei todellakaan ja monella ei olekaan, Valosaari kertoo.

Nainen myöntää, että hänellä itsellään on silikonit, mutta nämä hän on hankkinut jo 12 vuotta sitten.

– En kisannut vielä fitnessissä, kun hankin silikonit. Se oli ihan oman pääkopan takia. Halusin näyttää naiselta enemmän kuin pikkupojalta, Valosaari summaa.

Lukuisissa fitnesskisoissa pärjännyt Valosaari kuitenkin myöntää, että fitness on ulkonäkökeskeinen laji.

– Fitness on ulkonäkökeskeinen harrastus, koska ulkonäköähän ja ulkoisia olemuksia siinä arvostellaan. Voisi kuvitella, että fitnesskilpailija on koko ajan ulkonäkökeskeinen, mutta minä en ainakaan ole.

Hän kertookin, että pääsääntöisesti hänellä on hiukset ponnarilla ja meikkiäkin on hyvin vähän, jos sitä edes on. Kisapäivänä kuuluu kuitenkin hieman laittautua normaalia enemmän, jotta muun muassa lihakset näkyvät paremmin.

– Kisapäivänä laitetaan hiuslisäkkeitä, irtoripsiä, tekokynttä ja muuta. Se tavallaan se kuuluu siihen, mutta se ei ole täysin pakollista, Mari summaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme