Mainos
Mainos

Mikä treenaamisessa koukuttaa, Venla Savikuja?

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa tähdittävä Venla Savikuja treenaa tavoitteellisesti ja saakin siitä roppakaupalla hyvää mieltä ja energiaa, joka kestää pitkin päivää.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa päästään kurkistamaan näyttelijä Venla Savikujan elämään. Ensimmäisessä jaksossa tähti muun muassa siivoilee vielä illalla ennen nukkumaanmenoa. Yksi syy tähän löytyy treenaamisesta saadusta energiasta. Mikä terveellisessä elämäntavassa oikein koukuttaa?

– Elämäniloisuus ja muutenkin elämänlaadun paraneminen. Minulla on nyt paljon parempi ruokahalu ja nukun myös paremmin.

Tämän lisäksi Salatut elämät -sarjasta tuttu kaunotar on myös treenaamisen vuoksi energisempi ja iloisempi kuin ennen.

Upeassa kunnossa oleva Venla muistelee aloittaneensa kunnolla tavoitteellisen treenaamisen vähän yli kolme vuotta sitten. Aluksi tähti kävi usein ryhmäliikuntatunneilla, joilta hän kuitenkin siirtyi sitten salille.

– Alussa halusin vaan latoa tosi isoja painoja ja olla tosi vahva. Minulla oli silloin isommat lihakset kun nyt, Venla muistelee.

Tällä hetkellä Savikujalla on treenaaminen kuitenkin paremmassa balanssissa kuin aiemmin.

– Ennen olin näennäisesti hyvässä kunnossa, mutta nykyään minulla on myös tärkeää että jaksan juosta ja en hengästy aivan tavallisissa arjen askareissa. Haluan lihasten lisäksi olla myös kettärässä kunnossa, näyttelijätär kuvailee iloisesti.

Hän muistuttaakin, että kannattaa kuunnella omaa kehoaan ja pitää siitä hyvää huolta monessakin suhteessa.

– Aika pitkälle kaikki lähtee siitä. On nimittäin ihan sama, vaikka treenaa monta kertaa päivässä, jos ei pidä esimerkiksi lepopäiviä tai syö tarpeeksi.

Katso hauska video Venlan ja hänen poikaystävänsä Markku Pullin treenihetkestä.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat alkaa maanantaina 13. huhtikuuta AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme