Mainos
Mainos

Näin Fitness-Eevin ja Uniikin suhde eteni – neljän vuoden rakkaustarina päättyi eroon

Eevi ja Uniikki ehtivät seurustella neljän vuoden ajan.

Fitnesspäiväkirjat-tähti Eevi Teittisen ja räppäri Uniikin (Dan Tolppanen) neljä vuotta kestänyt suhde on päättynyt eroon. Teittinen kertoi päätöksestä blogissaan.

Eevi on kertonut blogissaan, että pariskunta tutustui toisiinsa yhteisten ystävien kautta, mutta tutustuminen alkoi kunnolla Facebookissa.

Viime vuoden 2015 elokuussa Uniikki kosi Blockfesteillä festariyleisön edessä.

– Fiilis on täydellinen. Olin vähän suunnitellut kosintaa etukäteen, mutta en kertonut kenellekään. Hyvin meni, Uniikki hymyili MTV:lle.

– Kosinta tuli täysin yllätyksenä, onnea säteillyt Eevi komppasi vierellä.

Räppäri oli kertonut kosintasuunnitelmastaan ainoastaan muutamalle henkilölle. Yksi heistä oli Eevin isä, jolta mies pyysi rakkaansa kättä.

Parin oli tarkoitus alunperin tanssia häitä jo tänä kesänä, mutta he lykkäsivät häitä vuodella eteen päin.

Syy lykkäykselle oli kiireessä, joka syntyi uuden asunnon remontoinnista, Eevin kilpailuista ja Uniikin keikoista.

– Nyt on vähän liikaa. Meillä on asunto, jota parhaillaan remontoidaan ja sisutetaan. Sitten on lisäksi nämä kisasuunnitelmani. Jos olisi vielä ollut nämä hääsuunnitteluiden toteuttamiset, niin totesimme, että tässä on nyt liikaa. Siirrettiin kesähäät ensi vuoteen, Teittinen kertoi MTV.fille maaliskuussa.

Tästä huolimatta pari jatkoi hääsuunitelmien tekemistä pitkin Fitnesspäiväkirjojen toista tuotantokautta. Sarjan aikana he kävivät muun muassa katsastamassa mahdollisen juhlapaikan.

Vuoden 2015 lopulla pari myös puhui perheenlisäystoiveistaan.

– Ajatus on, että sitten häiden jälkeen, Eevi kertoi tuolloin.

– Meillä on haaveena pieni perhe, hän lisäsi.

Toukokuussa 2016 Uiikki julkaisi Korkeemmalle -biisin, jonka inspiraation hän oli saanut Eevistä ja että kyseessä oli rakkauslaulu.

– Korkeemmalle on hyvän mielen biisi, ja siinä on mukana paljon ajatuksia myös omasta suhteestani. Olen tosi onnellinen, että olen löytänyt vierelleni toisen puoliskoni. Monessa suhteessa näkee, kuinka toinen osapuoli ajan myötä jotenkin taantuu. Meidän suhteessamme on hieno vuorovaikutus, jossa molemmat nostavat toista hieman korkeammalle, hän kuvaili.

Samalla mies puhui avoimesti ajanpuutteesta, josta pari kärsi.

– Tuemme toisiamme ja teemme paljon juttuja toistemme puolesta. Molemmilla on duuni, josta pidämme todella paljon, mutta työmme myös vievät paljon aikaa. Yksityisyrittäjinä pystymme helposti samaistumaan toisen fiiliksiin, Uniikki jatkoi.

Uniikki on myös kertonut, että Eevin tiukat treenit vaikuttivat parin elämään niin hyvässä kuin pahassakin.

– Onhan se tarkkaa, mutta siistiä kuitenkin. Tykkään itsekin treenata ja syödä terveellisesti. Ei se ole mikään mahdottomuus, hän totesi syyskuussa MTV.fille.

– Totta kai sitä odottaa, että kun tämä pitkä projekti loppuu, voi taas käydä dinnereillä ja harrastaa sosialisointia muiden kanssa pariskuntana. Eihän sitä halua lähteä illallisille tai bailuihin, kun ei saa syödä tai juoda mitään, hän pohti. 

Kesän alussa pari vietti aikaa myös paljon erillään, kun Eevi oli Yhdysvalloissa, mistä hän haki muun muassa inspiraatiota motivaatiokirjaan, jota hän on suunnitellut.

Uniikki oli mukana alkureissusta, mutta kaikkiaan pari vietti aikaa erillään pidemmän pätkän.

– Reissu ei ainakaan mitenkään huonosti vaikuttanut meidän suhteeseen. Olemme olleet pitkään yhdessä, niin ei se kamalasti muuttanut meidän tavallista arkea, jossa Dani on paljon keikoilla. Olihan tämä sinällään pidempi aika, mutta ei se vaikuttanut huonosti ainakaan, Teittinen hymyili tuolloin.

Tänään fitnesskaunotar kuitenkin kertoi, ettei suhde enää jatku.

– Olemme pitkään pohtineet Danin kanssa, jatkammeko yhdessä vai erikseen. Tämän kesän aikana päädyimme siihen, että olisimme molemmat onnellisempia erikseen. Olemme hyviä ystäviä, mutta päämäärämme ovat kovin erilaiset ja toiveemme tulevaisuudesta eivät valitettavasti kulje yhtäläistä polkua, Eevi kirjoittaa.

Hän lisäsi, että he eroavat ystävinä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme