Mainos
Mainos

Näin Janni Hussin ja NHL-tähden suhde eteni – yllättävä ero neljän vuoden jälkeen

Neljän vuoden taival päättyi eroon, kiekkomiehen lähtiessä Yhdysvaltoihin ja fitnesstähden jäädessä Suomeen.

Fitnesstähti Janni Hussin ja NHL-kiekkoilija Lauri Korpikosken rakkaustarina vaikutti lähes täydelliseltä. Urheilullisia nuoria yhdisti terveet elämäntavat ja ymmärrys siitä, mitä huippu-urheilu vaatii.

Maanantaina 7.11 Seiska-lehti uutisoi kuitenkin nettisivuillaan parin eronneen. Hussi vahvisti eron myös MTV.fille.

Näin rakkaustarina eteni

13.9.2012. Hussi vahvisti seurustelun MTV.fi:lle ja kertoi löytäneensä unelmiensa miehen.

– Olen rakastunut. Lauri on minun unelmien mies. Olemme todella samanhenkisiä, urheilu on meille yhdistävä tekijä. Kesän aikana tulikin treenattua paljon yhdessä, Janni kertoo. 

Reilu vuoden päästä Hussi oli halukas muuttamaan Korpikosken perässä Yhdysvaltoihin.

– Tietenkin elän ihan täysillä mukana kisoissa. Toisaalta itsekin urheilijana tajuan sen, että tällaisessa tilanteessa toinen tarvitsee myös omaa rauhaa ja tilaa, hän kuvailee.

Joulukuussa 2013 Hussi muuttikin Phoenexiin. 

– Kyllä se tuntuu ihan kodilta jo, varsinkin kun on sitä omaa kotia päässyt laittamaan ja saanut ystäviä. Punttisaleilla on helppo tutustua ihmisiin, ja sain jo uuden paikallisen vapaaohjelmavalmentajan, Hussi iloitsee.

12.7.2014 Pariskunta juhli yhdessä Mikko Koivun ja Helena Kipperin astellessa avioon. 

 

– Yksi kuva lisää eilisistä häistä, Hussi kirjoitti englanniksi edustavan kuvan yhteyteen.

Kaksikkoa yhdisti urheilullisen elämäntavan lisäksi vahva keskinäinen huumori. Hussi ja Korpikoski juhlivat syksyllä 2015 halloweeniä ja Hussi julkaisi hauskan yhteiskuvan Instagramissa, jossa pariskunta esittää piirroshahmoja.

6.7.2016 Hussi harmitteli blogissaan, että heidän pitää jälleen muuttaa Korpikosken töiden perässä. 

– Eli muutto tulee vaan eipä ole hajua vielä minne. Suoraan sanottuna kyllä vähän harmittaa, sillä olin sen työluvankin sinne Kanadan Albertaan saanut ja töitä minulla oli siellä kolmella eri salilla. Olin myös saanut suomalaisen paikallisen ystävän, Hussi kirjoitti tuolloin blogissaan. 

Kesän kaksikko vietti Suomessa, silloin he myös viettivät nelivuotispäiväänsä.

– Tänään ollaan apinoitu tasan 4-vuotta samassa tiimissä. 🐒Monen monta mahtavaa seikkailua koettu enkä malta odottaa mitä tulevaisuus vielä meidän eteen heittää. Love u 💋 ❤️ #4yearstogehter, Hussi  tulevaisuutta pohti sittemmin poistamansa Instagram-kuvan yhteydessä.

Yllättävä ero

 10.10.2016 Korpikoski solmi sopimuksen Dallas Starsin kanssa. Jääkiekkoilija laittoi Turussa olevan omistusasuntonsa myyntiin. Korpikoski lähti Yhdysvaltoihin ja Hussi jäi Suomeen.

7.11.2016 Hussi vahvisti ero avopuolisostaan MTV.fille ja kertoi, että on myös muuttanut pois Turusta, jossa pariskunta asui yhdessä.

– Vahvistan eron. Olen muuttanut Helsinkiin, Hussi kommentoi MTV.fille.

Janni Hussi oli mukana Fitnesspäiväkirjat -ohjelman ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella.

Katso videoilta Hussin Fitnesspäiväkirjat-treenivinkkejä.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Lisää Fitnesspäiväkirjat-ekstroja katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme