Mainos
Mainos

Nanna ja Jere Karalahden muutto Suomeen lähenee: Uuden asunnon asiat sovittu

Nanna ja Jere Karalahden Suomeen muutto edistyy. Pariskunta on löytänyt vihdoin asunnon kasvavalle perheelleen. 

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella nähtävä Nanna ja hänen jääkiekkoilijamiehensä Jere Karalahti lomailevat parhaillaan Suomessa.

Vielä tällä hetkellä Ruotsin Jönköpingissä asuva pariskunta on kertonut aiemmin, että he aikovat muuttaa takaisin Suomeen keväällä.

– Aion synnyttää Suomessa, se on varma asia. Tulemme Suomeen heti, kun Jeren pelikausi keväällä loppuu. Jerellä ei ole ensi vuodelle sopimusta, joten meidän pitäisi muutenkin muuttaa sieltä pois, Karalahti kertoi aiemmin MTV:lle

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä

Ensimmäistä lastaan odottava Nanna Karalahti vihjaakin uusimmassa blogipostauksessaan, että he ovat vihdoin löytäneet uuden asunnon.

– Viikonloppu meni uuden asunnon asioiden sopimisissa, Puretreenin ystävänpäivän hyvinvointi-illassa ja ystävien kanssa ystävänpäiväbrunssilla. Kävimme katsomassa myös vaunuja ja turvakaukaloa vauvalle, Nanna Karalahti kirjoittaa. 

– Nyt kun on asunut poissa Suomesta hetken, ymmärtää täysin sen kuinka paljon Suomi loppujen lopuksi merkitsee. Huomaan selkeästi sen, kuinka paljon ympärillä olevat ihmiset merkitsee. On todella ihana muuttaa takaisin Suomeen maaliskuun puolessa välissä. Osaa taas olla kiitollinen arkipäivän itsestäänselvyyksistä, Nanna fiilistelee.


Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä.

Kesällä avioituneen pariskunnan esikoisen on määrä syntyä keväällä.

Lue Nannan Kauneus & terveys -lehden blogikirjoitus kokonaisuudessaan tästä.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme