Mainos
Mainos

Muutto edessä - Nanna ja Jere Karalahti jättävät Ruotsin

Nanna ja Jere Karalahti pakkaavat keväällä laukkunsa ja muuttavat pois Ruotsista.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella nähtävä Nanna Karalahti asuu puolisonsa Jere Karalahden kanssa Ruotsin Jönköpingissä, missä Karalahti pelaa jääkiekkoa.

Kesällä avioituneen pariskunnan esikoisen on määrä syntyä keväällä, jolloin edessä on myös muutto Suomeen.

– Aion synnyttää Suomessa, se on varma asia. Tulemme Suomeen heti, kun Jeren pelikausi keväällä loppuu. Jerellä ei ole ensi vuodelle sopimusta, joten meidän pitäisi muutenkin muuttaa sieltä pois, Karalahti kertoo.

– En jännitä synnytystä yhtään. Monet ajattelevat, että sehän on sitten ihan hirveää, mutta minua se ei jostain syystä jännitä.

Myöskään tavaran haalimisesta Nanna ei stressaa. Koska edessä on lähikuukausina muutto, hankintoja tulokkaan varalle ei ole vielä tehty lainkaan.

–  Tässäkin asiassa otan aika rennosti – hyvä jos edes muistan, monennellako viikolla olen. Molemmilla siskoillani on kaksi lasta, joten sieltä saan varmasti paljon tavaraa. Varmasti jossain vaiheessa pitää alkaa miettiä, mitä kaikkea pitäisi olla valmiina, kun vauva syntyy. Tuttipullot ja vaipat kuulemma, ehkä jotain muutakin, nainen nauraa.

Vaikka Jönköping on mukava kaupunki, on Suomeenkin mukava palata.

– Jönköping tuntuu kodilta ja on kiva kaupunki, mutta nyt uutuudenviehätys on jo karissut ja onhan se hyvin pieni paikka. Haluaisin myös pystyä tekemään enemmän omiakin töitäni, Nanna sanoo.

Monia asioita on kuitenkin ollut mahdollista hoitaa etäältä käsin.

– Kirjoitan blogiani ja teen naisille Pure-nettivalmennusta. Pystyn myös vetämään Jokereiden Ice Girlsejä etänä.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme