Mainos
Mainos

Nanna ja Jere Karalahti valitsivat uuden asunnon näkemättä – keskustalukaali merinäköalalla

Ruotsissa Jere Karalahden jääkiekkouran takia aikaa viettänyt Nanna Karalahti haluaa synnyttää Suomessa. Unelmien kaupunkiasunto löytyi Nanna siskon avustuksella.

Fitness-tähti Nanna Karalahti odottaa esikoistaan jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa. Nanna haluaa synnyttää Suomessa, ja Jeren uran jatkokin on vielä auki. Pariskunta hankki asunnon Helsingin keskustasta, ja hulppeassa lukaalissa yhdistyvät tila, näköalat ja vastavalmistuneen talon ylellisyydet.

Nannan viettäessä aikaa Ruotsissa, oli siskolla merkittävä rooli asunnon löytymisessä. Onneksi siskokset tietävät hyvin toistensa maut, joten mieluisa koti löytyi verrattain vaivatta.

– Saimme avaimet eilen. Lähden tänä viikonloppuna Ruotsiin pakkaamaan tavaroita. Muuton ajankohta riippuu Jeren kaudesta, heillä on play-offit nyt meneillään, Nanna Karalahti kertoo MTV.fi:lle.

–  Mietimme pitkään ostammeko vai mitä teemme. Mutta Jeren kuvioista ei vielä tiedä, hänhän voi pelata vielä vaikka parikin vuotta. Emme vielä tiedä mihin aiomme asettua, mutta vielä kun on mahdollisuus asua keskustan hälinässä, käytämme sen mahdollisuuden, kaunotar sanoo.

Sylivauvan kanssa Helsingin keskustassa pärjää hyvin. Pidemmän tähtäimen suunnitelmakin pariskunnalta löytyy.

– Minä ainakin haluan lapselle vehreän kasvuympäristön siinä vaiheessa, kun hän alkaa oikeasti leikkiä pihalla. Mutta nämä pari ensimmäistä vuotta voidaan asua vielä ytimessä, Nanna iloitsee.

Asunto valittiin videon perusteella

Nanna Karalahdella on erittäin läheiset välit siskoonsa. Sisaren apu täydellisen asunnon löytymisessä oli korvaamaton.

– Näin asunnon ensimmäistä kertaa, kun sain avaimet eilen. Siskoni videokuvasi asunnon. Hän tietää tyylini ja päätös oli helppo, Nanna toteaa.

– Asunto on vastavalmistunut, joten siellä ei ole ketään ennen meitä asunut. Sisustamisessa käytämme ehkä ammattilaisen apua, pelkistetystä tyylistä pitävä kaunotar sanoo.

Valintaan vaikutti tilantarpeen lisäksi myös maisemat. Nanna Karalahti iloitseekin heidän tarpeisiin täydellisen vaihtoehdon löytymisestä.

– Ikkunasta näkyy merta. Ja on tarpeeksi huoneita, että Jeren tytölle Ronjalle on oma huoneensa. Hän on puolet ajasta meillä, joten tilaa tarvitsee vähän enemmän.

– Se oli hinta-laatu suhteeltaan paras mitä on vähään aikaan ollut. Neliöitä on vähän reilu sata, Nanna Karalahti kertoo vuokra-asunnon yksityiskohdista.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme