Mainos
Mainos

Nanna Karalahden muhkea vauvamaha kasvaa silmissä – julkaisi tuoreen kuvan

Nanna Karalahden laskettu aika lähestyy kovaa vauhtia.

Fitnesspäiväkirjoissa 14.4. alkaen arkeaan valottava Nanna Karalahti saa puolisonsa Jere Karalahden kanssa esikoisensa vielä ennen kesää. Karalahti paljasti hiljattain blogikirjoituksessaan, että pienokaisen laskettu aika on toukokuun alkupuolella.

Kun synnytykseen on aikaa enää kuukausi, on Karalahden vauvamahakin ehtinyt jo kasvaa isoksi. Vielä syksyllä nainen odotteli malttamattomana, että vatsa pyöristyisi kunnolla.

Tällä viikolla nainen poseerasi Instagramissa jo selvästi kookkaamman masun kanssa.

Näin Nanna poseerasi helmikuussa Espanjan lämmössä.

Kauneus ja Terveys -lehden blogissaan nainen pohti myös jo tulevaa kesää, joka tulee olemaan aiempaan verrattuna varsin erilainen, kun kuvioihin liittyy vauva.

– Kesälomien suunnittelu on jäänyt täysin, koska ei osaa yhtään sanoa, miten tuo tuleva pieni poika voi ja linnoittaudunko kotiin paniikissa. Uskon, että jos kaikki on hyvin sekä minulla että vauvalla, tulemme liikkumaan heti ja paljon. Odotan pihatreenejä, ulkoilua, mökkeilyä ja myöskin lomaa! nainen pohtii.

Fitnesspäiväkirjat heimotapaaminen: ILMOITTAUDU NYT OONAN TANKOTANSSITUNNILLE!

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toinen heimotapaaminen, Oona Kivelän pitämä tankotanssitunti järjestetään huhtikuussa!

Tankotanssin hallitseva maailmanmestari Oona Kivelä pitää Power Pole -tunnin Espoossa Gymi Niittykummussa la 16.4. Klo 14.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme