Mainos
Mainos

Salamaraskaus yllätti Nanna Karalahden: Välillä unohdan olevani raskaana

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toista kautta tähdittävä Nanna Karalahti avautuu ajatuksistaan äitiydestä.

Nanna Karalahti avaa raskausaikaansa keväällä Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella. Pienokainen, jonka on määrä syntyä keväällä, on Nannan ja jääkiekkoilija Jere Karalahden ensimmäinen yhteinen lapsi.

Nanna kertoo MTV.fille raskauden sujuneen mallikkaasti. Vaikka urheilu onkin naiselle intohimo, hän ei aio ottaa treenaamisesta liikaa paineita, vaan liikkua odotuksen edetessä oman jaksamisensa mukaan.

– Treenaan aina rakkaudesta urheilua kohtaan. Kuten aina muulloinkin, aion mennä omaa kehoani kuunnellen. Olen ollut tavallista väsyneempi ja välillä pahoinvoiva, joten olen treenannut hieman vähemmän. 

– Kaikki on kuitenkin mennyt erittäin hyvin, pahoinvointiakin on ollut vain tosi vähän. Huonoja vaikutuksia on ollut niin vähän, että välillä sitä jopa unohtaa olevansa raskaana, Karalahti naurahtaa.

Äidiksi tuleminen on Karalahdelle unelmien täyttymys, sillä lapset ovat olleen naisen sydäntä lähellä aina.

– Olen aina ollut tosi lapsirakas. Pienenä leikin paljon nukeilla ja nykyään minulla on paljon kummilapsia. Olen tosi perhekeskeinen.

Vauvauutinen odotettu ja toivottu yllätys

Tarkkaa aikaa lapsenhankinnalle nainen ei ole koskaan asettanut, vaan lapsi sai tulla, kun elämäntilanne oli siihen sopiva. Vauvauutinen oli odotettu ja toivottu, vaikka saman tien raskaaksi tuleminen olikin pieni yllätys.

Äitiyttä nainen on kuitenkin ehtinyt miettiä pitkään – suunnitelmien laatiminen alkoi jo ala-asteiässä.

– Olen lapsesta asti miettinyt, millainen äiti olisin. Ala-asteella ajattelin tosi järjestelmällisesti, että sitten on lukujärjestykset ja tarkat suunnitelmat siitä, kuka vie roskat ja niin edelleen. Mutta eihän se niin mene! nainen nauraa.

– Nyt tärkeimmältä tuntuu, että on mahdollisimman läheiset välit lapseen. Kuri ja järjestyskin pitää olla, mutta en aio mennä millään tietyllä kaavalla. Toimin siten, mikä meille toimii parhaiten.

Tarkkaa laskettua aikaa Karalahdet eivät ole paljastaneet, mutta perheen on määrä täydentyä keväällä. Uusi tulokas pyörii jo ajatuksissa, mutta konkreettisia valmisteluja Karalahti ei ole vielä vauvaa varten tehnyt.

– En ole hankkinut vielä mitään tavaroita, koska asumme nyt Ruotsissa, mutta en tiedä vielä, missä asumme keväällä. En ole koskaan stressannut siitä, missä asun huomenna, mutta nyt olen huomannut, että vastuuntunto siitäkin asiasta on kasvanut, nainen miettii.

Myös Karalahden puoliso Jere on mielissään tulevasta – sekä perheenlisäyksestä että Nannan tv-projektin jatkosta.

– Jere on tosi innoissaan. Hän suhtautui kannustavasti myös uuteen Fitnesspäiväkirjat-kauteen. Hän on aina ollut sellainen, että jos minä olen innostunut jostain, niin hän sanoo, että anna palaa vaan, Karalahti sanoo.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme