Mainos
Mainos

Nanna Karalahti avaa raskausaikaansa tv:ssä – katso tuoreet videoterveiset!

Esikoistaan odottava Nanna Karalahti nähdään mukana Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella.

Suosittu Fitnesspäiväkirjat-sarja palaa AVAlle keväällä 2016 uusin toisen kauden jaksoin. Jo aiemmin oli tiedossa, että mukana toisella kaudella ovat Eevi Teittinen ja Oona Kivelä. Heidän lisäkseen kaudella tullaan näkemään Nanna Karalahti.

Viime kaudellakin mukana ollut, nyt esikoistaan odottava Karalahti kertoo lähteneensä mukaan innostuneesti uudesta elämäntilanteesta huolimatta.

– Juuri odotus tekee tästä mielenkiintoista itselleni ja katsojille. Lähdin mielelläni uudelleen mukaan, koska ensimmäinen kausi oli niin kiva ja onnistunut, Karalahti kertoo.

Raskaus tuo varmasti muutoksia niin naisen treenitottumuksiin kuin ruokavalioonkin. Toistaiseksi Karalahti kertoo pystyneensä urheilemaan melko tavalliseen tapaan.

– Treenin laatu ei ole paljoa muuttunut, mutta määrä on. Olen ollut tavallista väsyneempi ja välillä pahoinvoiva, joten olen treenannut hieman vähemmän. Ensimmäinen kolmannes on jo ylitetty, joten tarkkailen jo treenatessa myös sykkeitäni. 

Nanna on naimisissa jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa. Parin esikoisen laskettu aika on keväällä.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme