Mainos
Mainos

Nanna Karalahti avautuu valvottavasta vauva-arjesta: Onko itsekästä pitää itsestään huolta?

Fitnesspäiväkirjoissa ihastuttanut Nanna Karalahti pysyy nykyään kiireisenä erityisesti pienen poikansa toimesta.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa mukana ollut Nanna Karalahti sai esikoisensa Jere Karalahden kanssa toukokuussa.

Pienen Jax-pojan äiti avautui Kauneus & Terveys -lehden blogissaan ihanasta, mutta kiireisestä vauva-arjestaan.

– Pienen vauvan kanssa arki on muuttunut täysin. Kuvittelin, että kun vauva nukkuu (ja ylipäätään että hän nukkuu paljon) pystyn tekemään töitä, huolehtimaan kodista, ylläpitämään parisuhdetta ja tehdä vaikka mitä. Jax nukkuu joko sylissäni tai minun työntäessä vaunuja. Tänä aikana ei tehdä mitään noista asioista, joita luettelin, Karalahti kirjoittaa.

Hän on kuitenkin keksinyt erilaisia tapoja, miten arkea voi helpottaa. Ainakaan herkkuja ei tule syödä, sillä ne vain lisäävät jo ennestään väsynyttä oloa.

– Koska vauvan kanssa unet jäävät todella vähäisiksi (Jackie boy syö öisinkin n. tunnin välein) on itsestä huolehtiminen ensisijaisen tärkeää! Omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta on pidettävä huolta entistä selkeämmin, Karalahti pohtii.

Hän onkin kokenut itselleen sopivaksi tavaksi tehdä pitkiä vaunulenkkejä. Myös hikiset treenihetket antavat energiaa lyhyiden unien jälkeen.

Myös omat hetket saunassa, kylvyssä tai hieronnassa antavat uutta virtaa tuoreelle äidille.

– Minun täytyy pitää hyvää huolta itsestäni, pitää huolta myös omasta ajastani. Tällöin jaksan tehdä paremmin tärkeintä työtäni, äitinä olemista. Onko se sitten itsekästä pitää itsestään huolta? Minun mielestä kaikkien äitien, kaikkien naisten ja siis aivan kaikkien ihmisten pitäisi tehdä itsestään onnellisia, tuore äiti summaa.

Lue Nannan teksti kokonaisuudessaan naisen blogista.

Bikinikunto vielä haaveissa? Näillä Fitnesspäiväkirjat-tähti Janni Hussin vinkeillä kevennät ruokavaliota kesällä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

FITNESSPÄIVÄKIRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme