Mainos
Mainos

Nanna Karalahti avoimena synnytyksestä: Nöyryys löytyi 18 tunnin supistusten jälkeen

Fitnesspäiväkirjat-tähti Nanna Karalahti kertoo blogissaan synnytyskokemuksestaan.

Fitness-tähti Nanna Karalahti ja jääkiekkoilija Jere Karalahti saivat toukokuussa esikoisensa, Jax-pojan. Kesän aikana pariskunta on päässyt rauhassa totuttelemaan vauva-arkeen, jota on vietetty niin kotona kuin mökillä.

Tuoreimmassa Kauneus & Terveys -lehden blogikirjoituksessaan Nanna palaa muistoihin, nimittäin pojan syntymään ja synnytyskokemukseen. Vahvana naisena Nanna ei juuri ollut etukäteen synnytystä murehtinut.

– Synnytyksestä jäi erittäin hyvä kuva. Synnytys oli kuitenkin erilaista (lue: paljon kovempaa!) kuin olin ajatellut. Lähdin synnyttämään niin sanotusti ”rotsi auki”, mutta kyllä se nöyryys löytyi 18 tunnin supistusten jälkeen, jonka jälkeen pääsin vasta synnytyssaliin, Nanna kirjoittaa blogissaan.

Nanna kuvailee synnytyksen olleen kuitenkin kokonaisuudessaan voimaannuttava kokemus.

– Kun ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen olin ihmispaljouden keskellä, ajattelin, että kyllä me naiset olemme joutuneet kärsimään melkoisen paljon, että me kaikki olemme täällä.

Sairaalassa perheen yhteiselo lähti rauhallisesti käyntiin uutta elämää ihmetellessä. Nanna kirjoittaa imetyksen lähteneen hyvin käyntiin, vaikka siihen liittyi myös pientä kipua.

Nannan blogin voit kokonaisuudessa lukea täältä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat-jaksot sekä Johanna, Kalastajan vaimo -nettisarjan jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme