Mainos
Mainos

Nanna Karalahti haaveili karistavansa raskauskilot vauhdilla – mikä oli lopputulos?

Toukokuun puolivälissä esikoisensa saanut Nanna Karalahti myöntää, että ajatukset raskauskilojen nopeasta karistamisesta ovat muuttuneet pienokaisen syntymän.

Fitnesstähti ja tuore äiti Nanna Karalahti myöntää, että hän mietti vielä raskausaikana hankkiutuvansa raskauskiloistaan eroon mahdollisimman nopeasti.

– En sen vuoksi, että näyttäisin paremmalta, tai no ehkä omaan silmään siksikin, mutta suurimmaksi syyksi siksi, että yleisfiilis olisi reippaampi ja kevyempi, hän kirjoittaa Kauneus & Terveys -lehden blogissaan.

Synnytyksen jälkeen hänen mielensä kuitenkin muuttui, sillä Karalahti muistutti itseään siitä, ettei pelkästään kilomäärä ole merkki siitä, kuinka hyvä olo ihmisellä on tai ei ole.

– Hyvä olo tulee jo siitä, että imetyksen vuoksi juo paljon vettä. Tietysti ruokavaliolla ja liikunnalla saa vielä virkeämmän olon, niin kuin viime postauksessa kerroin, Karalahti pohtii.

Hän on todennutkin, että on fiksumpaa aloittaa liikunta kevyesti ja sen sijaan keskittyä tärkeimpään eli uuteen tulokkaaseen.

Lue Nannan teksti kokonaisuudessaan blogista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

FITNESSPÄIVÄKIRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme