Mainos
Mainos

Nanna Karalahti hehkuttaa K&T-lehden blogissa äitiään – "Yksi tärkeimmistä ihmisistä maailmassa"

Fitnesspäiväkirjoista tuttu kaunotar listaa blogissaan äidiltään opittuja asioita.

Esikoislapsensa toukokuun 13. päivänä synnyttänyt Nanna Karalahti kirjoittaa Kauneus & Terveys -lehden blogissa omasta äidistään.

Karalahti listaa tekstissä viisi äidiltä opittua asiaa.

– Kun kasvaa teini-iän yli ja varmasti viimeistään sitten, kun itsestä tulee äiti, nousee äidin arvostus sinne minne se kuuluu. Oma äitini on minulle yksi tärkeimmistä ihmisistä maailmassa. Meitä on neljä lasta ja jos kuka vaan tarvitsee apua, on hän ensimmäisenä auttamassa, Nanna kirjoittaa.


Aviomiehensä Jere Karalahden ja parin pojan kanssa tämän Ronja-tyttären peruskoulun päättymistä juhlistamassa eilen lauantaina ollut Nanna mainitsee viideksi tärkeimmäksi äidiltään oppimaksi asiaksi epäitsekkyyden, läheisyyden ja turvallisuuden, käytöstavat ja kurin, kaikki on mahdollista -asenteen sekä positiivisuuden.

– Epäitsekkyys tulee varmasti automaattisesti, kun saa oman lapsen. Kuitenkin se, mitä kaikkea äitini on tehnyt meidän eteen ikinä vaatimatta siitä minkäännäköisiä vastapalveluksia, näyttämällä oikeaa välittämistä ja aina pistämistä lapset etusijalle, on kunnioitettavaa. Se määrä epäitsekkyyttä ja nöyryyttä mitä äidissäni on, on oppimisen arvoista, Nanna toteaa.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme