Mainos
Mainos

Nanna Karalahti vitsailee raskausajan treeneistä: Käyn salilla ottamassa selfieitä

Fitnesspäiväkirjat-sarjan Nanna Karalahti ottaa raskausajan treenit rennosti.

Fitnesspäiväkirjojen 14.4. alkavalla toisella kaudella päästään seuraamaan muun muassa esikoistaan odottavan Nanna Karalahden arkea.

Sarjassa nähdään, kuinka ahkeraan treenitahtiin tottunut nainen valmistautuu lähestyvään äitiyteen ja soveltaa arkirutiinejaan odotuksen edetessä.

Karalahti on aiemmin kertonut MTV.fi:lle jatkaneensa treenejään oman kropan tuntemusten mukaan raskausaikanakin. Tavoitteelliseen treeniin tottunut nainen on viime kuukausina liikkunut rennommin, hyvän olon puitteissa. 

Vauvan on määrä saapua maailmaan kevään aikana, ja h-hetken lähestyessä Karalahtikin on joutunut hölläämään salirutiinejaan. Täysin poissa salilta nainen ei kuitenkaan malta pysyä.

– Käyn edelleen välillä salilla. Ihan vain rutiinin vuoksi! Nanna kirjoittaa saliselfiensä kuvatekstissä.

Karalahti vitsailee nyt lähinnä ottavansa salilla kuvia ja saavansa endorfiiniannoksensa jo pelkästään muiden treenaajien hienhajusta.

Blogissaan Karalahti kertoo pohtineensa viime aikoina tarkoin myös ruokavaliotaan. Esikoistaan odottava Nanna kertoo luottaneensa omiin tuntemuksiinsa, eikä ole taipunut kaikkiin kuulemiinsa kieltoihin.

– Terve maalaisjärki on sallittua ja monia asioita kannattaa suhteuttaa itseensä, Karalahti kirjoittaa.

– Raskausaikana ei suositella aloitettavan mitään uutta, mikä on hyvä juttu. Miksi kuitenkaan lopettaisin esimerkiksi pinaattijauheen käytön, jota olen käyttänyt ennen raskauttakin ja todennut erittäin hyväksi. Pinaattijauhe on puhdasta pinaattia konsentroidussa muodossa ja siinä on paljon itselleni sekä lapselle tärkeitä ravintoaineita kehitystä ja hyvinvointia ajatellen, nainen pohtii.

Koko kirjoituksen pääset lukemaan täältä.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme