Mainos
Mainos

Nanna Koivisto ja Jere Karalahti naimisiin: Milloin on perheenlisäyksen aika?

Fitnesspäiväkirjat-tähti Nanna Koivisto on menossa naimisiin kihlattunsa Jere Karalahden kanssa tänä vuonna. Perheenlisäyksen aika ei ole vielä, Nanna kertoo.

Hääsuunnitelmat ovat jo kovassa vauhdissa, häät pidetään tänä vuonna. Kosinta tuli Nannalle yllätyksenä vaikka parin yhteinen tulevaisuus onkin ollut molemmille selvä.

– Meillä on niin selkeää ollut se mitä me halutaan molemmat ja miltä tuntuu molemmista, niin ei se siinä mielessä tullut yllätyksenä. Itse kihlauksesta ei ehkä oltu puhuttu, Nanna kertoo.

Hääsunnitelmat ovat jo hyvässä vaiheessa, häät pidetään Suomessa vaikka pariskunta tällä hetkellä asuukin Ruotsissa.

– Meillä on hyvät kaasot ja hyvät bestmanit, ne saa tehdä paljon hommia, me ollaan vaan nakitettu niitä tuolta Ruotsista, Nanna nauraa.

Nanna kertoo olleensa aktiivisesti järjestämässä kavereidensa polttareita ja yllätyssynttäreitä ja odottaakin omilta polttareiltaan paljon.

– Varmasti on tulossa ikimuistoiset polttarit ja varmaan aika rajutkin, Nanna kertoo. 

Vaikka naimisiin meno on nyt ajankohtaista, ei perheenlisäyksen aika ole vielä.

– Haluan jossain vaiheessa lapsia, mutta ei vielä. Ollaan niin vähän aikaa vasta oltu Jeren kanssa, että halutaan vielä nauttia siitä, että päästään yhdessä treenaamaan ja matkustamaan, Nanna kertoo.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat alkaa maanantaina 13. huhtikuuta AVAlla klo 21.00


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme