Mainos
Mainos

Nanna Koivistolla puhaltavat uudet tuulet – hääsuunnitelmat ja kouluhaaveet pitävät kiireisinä

Hääsuunnitelmat pitävät personal trainer Nanna Koiviston kiireisenä, mutta häiden lisäksi naisella on paljon muita suunnitelmia ja haaveita.

Tällä hetkellä Nanna Koivisto viettää aikaa Suomessa puolisonsa Jere Karalahden kanssa. Pari asuu Ruotsissa, mutta kesä vietetään lähes kokonaisuudessaan läheisten kanssa Suomessa.

– On ihanaa olla Suomessa! Ei kyllä haluta lähteä mihinkään reissuun nyt kesällä. On niin mahtavaa nähdä ystäviä ja perhettä ja Suomi on muutenkin niin ihana kesällä, Nanna hehkuttaa.

Tänä kesänä häitä viettävä Koivisto paljastaa, että hääsuunnitelmat ovat hyvällä mallilla.

– Kiirettä pitää, mutta en ole mikään stressaaja, niin ei silleen ole mitään ihmeitä. Kivaa puuhastelua, Nanna kertoo iloisesti.

Sään osalta naisella on kuitenkin kovat vaatimukset.

– Sille päivälle on pakko tulla hyvä keli, ei ole vaihtoehtoja. Ollaan suunniteltu se niin, että silloin on hyvä sää, nainen naureskelee.

Hääsuunnitelmien ohella Nanna kirjoittaa blogia Kauneus ja terveys -sivulla, tekee töitä personal trainerina ja aikoo hakea kouluun. Kiireitä siis pitää selkeästi.

– Haluan päästä avoimeen yliopistoon lukemaan psykologiaa. Kirjoitin psykologian lukiossa ja se kiinnosti jo silloin todella paljon. Lähdin kuitenkin opiskelemaan liiketaloutta, mutta psykologiasta haluisin kyllä saada sen tutkinnon, Nanna kertoo.

Katso videolta Nannan mietteitä läheisistään.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelma alkaa alusta maanantaina 22. kesäkuuta AVAlla klo 20.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme