Mainos
Mainos

Oona Kivelä vei voiton tankotanssin MM-kisoissa Kiinassa

Tankotanssin moninkertainen maailmanmestari Oona Kivelä nähdään Fitnesspäiväkirjojen toisella tuotantokaudella. 

Tankotanssin taituri Oona Kivelä kisasi itsensä voittoon Kiinassa järjestetyissä tankotanssin MM-kisoissa tänään perjantaina 27.11.2015. 

MTV.fi tavoitti Oonan puhelimitse voiton jälkeen. 

– Nyt on todella hyvä fiilis. En ollut nähnyt omaa esitystäni, enkä pelkän tuntuman perusteella osannut ajatella, että suoritus veisi voittoon asti. Ensimmäistä kertaa paikalla oli kaikki maailman kovimmat kisaajat, Oona kertoo.

Esitys saanut tuomariston lisäksi hurmannut myös yleisön ja fanit.

– Takahuoneessa kuulin, että esitykseni aikana livestreamin chat oli mennyt aivan tukkoon. Jengi oli tykännyt tosi paljon. Sen kuuli myös hurrauksissa, Oona iloitsee.

Oona uskoo, että persoonallinen ja omintakeinen esitys toi esiin hänen vahvuutensa. 

– Kyseessä oli jopa outo veto, eikä esitystä seuratessa voinut ennustaa, mitä oli tulossa. Esitykseni teemana oli umpikuja, ja kuinka siitä selviää eri keinoin ulos, Oona tarkentaa. 

Seuraavaksi Oona valmistautuu SM-kisoihin, jotka järjestetään ensi vuoden maaliskuussa. 

– On ihanaa päästä edustamaan kotimaassa ja esiintymään suomalaisille. Pyrimme akropartnerini Santeri Koiviston kanssa tuplavoittoon, Oona vinkkaa. 

Käynnissä ovat myös Fitnesspäiväkirjojen toisen tuotantokauden kuvaukset. 

– Kuvaaminen on auttanut tosi paljon. Tuntuu kuin mukana olisi hiljainen kumppani, jonka kanssa on saanut jakaa treeniprosessia, Oona miettii. 

Kuvausten etenemistä voi jo nyt seurata hyppäämällä fitnessnaisten matkaan mm. Fitnesspäiväkirjojen Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat palaa ruutuun keväällä 2016. 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme