Mainos
Mainos

Pelkkää lihasta! Taidekuva tankotanssijasta tuo esiin upean vartalon

Tankotanssija Oona Kivelä poseeraa maagisessa mustavalkoisessa valokuvassa.

Moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä tähditti keväällä Fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa.

Nainen on harrastanut voimistelua lapsuudesta asti, mikä näkyy taitojen lisäksi hänen fyysisessä olemuksessaan.

Kaunotar julkaisi Instagramissa mustavalkoisen Cecilia De Bucourtin ottaman taidekuvan, joka piirtää selväksi hänen lihaksensa, jotka eivät todellakaan jää piiloon rasvan alle.

Jos kuva ei näy katso se täältä.

Kuvassa Kivelän kanssa poseeraa Kivelän tanssipari Santeri Koivisto, jonka polviin Kivelä nojaa jännittäen samalla jokaista muskeliaan. Oona ja Santeri suuntaavat lokakuussa Prahaan pitämään kouluspajaa tankotanssista.

Aiemmin viikolla Kivelä julkaisi myös hilpeän videon tavallista notkeammasta suihkuhetkestä.

Tankotanssi vaatii vahvaa koko kehon hallintaa, mutta erityisesti kädet ja yläselkä joutuvat koville. Myös puristusvoimasta on paljon hyötyä. Missä lajista kiinnostunut voi kokeilla treenaamista?

– Kaikki riippuminen ja roikkuminen on hyvästä. Tanko on vain yksi väline, jolla voi roikkua. Treenata voi vaikka leikkipuistossa. Siellä on vaikka mitä leuanvetotankoja, ja muita missä voi roikkua ja liikkua, Kivelä kertoi aiemmin MTV.fin haastattelussa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat jaksot katsottavissa MTV Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme