Mainos
Mainos

Räppäri Uniikki ylistää ja tsemppaa rakastaan: Eevin dieettiaika on todella rajua

Uniikin uusi kappale kertoo rakkaudesta.

Räppäri Uniikki julkaisee keskiviikkona 4.5. uuden Korkeemmalle-kappaleen. Mies kertoo MTV.fille, että biisin teema on rakkaus.

– Korkeemmalle on rakkauslaulu. Siinä on uudenlaista soundia ja hyvällä tavalla uusiutunutta Uniikkia, mies vihjaisee.

Oman inspiraationsa kappaleeseen on tuonut miehen kihlattu, Fitnesspäiväkirjat-sarjassa mukana oleva Eevi Teittinen.

– Korkeemmalle on hyvän mielen biisi, ja siinä on mukana paljon ajatuksia myös omasta suhteestani. Olen tosi onnellinen, että olen löytänyt vierelleni toisen puoliskoni. Monessa suhteessa näkee, kuinka toinen osapuoli ajan myötä jotenkin taantuu. Meidän suhteessamme on hieno vuorovaikutus, jossa molemmat nostavat toista hieman korkeammalle.

Uniikki luo uraa rap-artistina ja Rähinä Records -levy-yhtiössä, Teittinen toimii muun muassa bloggarina ja personal trainerina. Kiireiset urat asettavat parisuhteelle haasteita, mutta se myös yhdistää.

– Tuemme toisiamme ja teemme paljon juttuja toistemme puolesta. Molemmilla on duuni, josta pidämme todella paljon, mutta työmme myös vievät paljon aikaa. Yksityisyrittäjinä pystymme helposti samaistumaan toisen fiiliksiin, Uniikki miettii.

– Kun kiirettä on paljon ja yhteistä aikaa vähemmän, siihen haluaa erityisesti panostaa. 

Ymmärrystä tarvitaan puolin ja toisin. Uniikki on usein keikalla viikonloppuisin, mikä on perinteisesti läheisille pyhitettyä aikaa. Silloin menetetty aika pitää vain ottaa takaisin toisella kertaa.

– Meille maanantait ovat sellaisia päivä, jolloin yritämme lopettaa työt kello 15 ja viettää sen jälkeen aikaa yhdessä. Parasta on, kun pääsee yhdessä reissuun. Silloin voi keskittyä täysin toiseen.

Viime vuonna Teittinen treenasi ensimmäisiin fitness-kisoihinsa. Etenkin loppua kohden fitness-kisaajan arki poikkeaa melkoisesti tavallisesta elämästä, ja erityisen läheltä sitä pääsee todistamaan oma puoliso.  

– Dieettiaika on super rajua, energiat ovat silloin vähissä. Kaikki huippu-urheilu on sellaista, jos siinä haluaa menestyä. Totta kai se rajoittaa sosiaalista elämää, mutta toisaalta meillä on koko elämä aikaa juhlia, Uniikki sanoo.

Vaikka ulkopuolisen silmin laji voi vaikuttaa hurjaltakin, Uniikin ei ole tarvinnut huolestua kihlattunsa terveydestä.

– Eevi tekee asiat mielestäni tosi fiksusti. Hän ei näännytä itseään, vaan on opiskellut asioita ja suorittaa lajiaan pitkäjänteisesti. Käymme yhdessäkin salilla. Saan häneltä neuvoja, jos hän esimerkiksi huomaa liiketekniikassani korjattavaa. Saan salilta energiaa. Keikatkin jaksaa vetää paljon paremmin, kun on hyvässä kunnossa.

Tällä hetkellä pari elää erilaista arkea, sillä Teittinen reissaa parhaillaan Yhdysvalloissa. Ikävä on kova, mutta pariskunta on päivittäin yhteydessä puhelimitse ja Skypen välityksellä. Alkukeväästä tehty päätös lykätä kesäksi suunniteltuja häitä vuodella eteenpäin on osoittautunut viisaaksi.

– Häiden siirtäminen oli tosi hyvä päätös. Olemme molemmat superkiireisiä tämän kevään, ja jos Eevi aikoo kisatakin, olisi aika tylsää valmistella häitä ja dieetata samalla. Meillä on kuitenkin kesällä hääputki kavereiden juhlia, joten pääsemme vähän harjoittelemaan.

Hääsuunnittelu on sujunut sopuisissa merkeissä.

– Ajatuksemme ovat kohdanneet tosi paljon. Olemme suunnitelleet paljon kaikkea spesiaalia, millä haluamme yllättää vieraat. Luvassa on ainakin hyviä esiintyjiä ja hyvää safkaa, mies paljastaa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Torstain Fitnesspäiväkirjat-jaksossa nähdään Eevin valmistautumista bikini fitness -kisoihin sekä pariskunta yhdessä treenaamassa. Kaikki ohjelman jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme