Mainos
Mainos

Synnytys lähestyy! Suomeen muuttanut Nanna Karalahti paljasti lasketun aikansa

Suomeen muuttaneen Nanna Karalahden laskettu aika lähestyy kovaa vauhtia.

Nanna Karalahti avaa treenaamisen ja terveellisen elämän värittämää raskausaikaansa Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella, joka alkaa AVAlla 14.4.

Ohjelman ohella Karalahti kertoo arjestaan Kauneus ja Terveys -lehden blogissaan. Blogissa Karalahti kertoo jättäneensä hiljattain Jönköpingin taakseen ja saapuneensa uuteen Suomen kotiin ottamaan vastaan muuttokuormaa.

Karalahtien koti siirtyy Ruotsista Suomeen.

Naisen mukaan muuttokuorman purkamisessa on ilmaantunut yllättävä hidaste.

– Pesen kaiken, mitä vain pystyn pesemään. Tähän mennessä olen kerinnyt pesemään muun muassa petauspatjan, untuvapeiton, kaikki astiat, pyykkejä, patapadalla hinkannut naulakon ja suuret kynttilän jalat. En tiedä, onko se tämä upouusi koti vai tämä raskaus ja tuleva vauva, jonka piikkiin menee tämä puhtausfriikkiys, nainen kirjoittaa.

MTV.fin haastattelussa Nanna kertoi aiemmin hänen sisaren auttaneen asunnon valinnassa parin vielä asuessa Ruotsissa.

– Asunto on vastavalmistunut, joten siellä ei ole ketään ennen meitä asunut. Ikkunasta näkyy merta. Ja on tarpeeksi huoneita, että Jeren tytölle Ronjalle on oma huoneensa. Hän on puolet ajasta meillä, joten tilaa tarvitsee vähän enemmän, Nanna kuvaili MTV.fille.

Karalahti paljastaa tuoreimmassa blogikirjoituksessaan myös lasketun aikansa. Naisen mukaan vauvan on määrä syntyä noin seitsemän viikon kuluessa, eli toukokuun alkupuolella.

Myös tuleva isä Jere Karalahti sivuaa aihetta omassa blogissaan.

– Isossa kuvassa elämässäni on hienoja juttuja tulossa ja odotan innolla, että parin kuukauden päästä saamme Nannan kanssa poikavauvan. Se on kaikkein kovin juttu tänä keväänä, mies kirjoittaa.

Lue Nannan blogi kokonaisuudessaan täältä.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme