Mainos
Mainos

Suomalaisen MM-urheilijan avoin paljastus – kiinnostunut sekä naisista että miehistä

Keväällä Fitnesspäiväkirjat-sarjassa taituroiva tankotanssija myöntää, että kansainvälinen ura asettaa haasteita mahdollisen kumppanin löytymisessä.

Oona Kivelä kahmii MM-voittoja tankotanssissa maailmalla kilpailu toisensa jälkeen. Keväällä urheilija päästää katsojat kisojen ja treenien kulisseihin Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa.

Henkisesti ja fyysisesti vahva nainen on tällä hetkellä kiireinen, ja sinkkuna arjen pyörittäminen toimii parhaiten. Haave omasta kullasta on kuitenkin olemassa.

Kivelä on aina leikkinyt niin poikien kuin tyttöjenkin kanssa, eikä koe perinteisiä sukupuolirooleja, ainakaan äärimmilleen vietyinä, omikseen. Urheilija puhuukin avoimesti haaveestaan löytää se oikea, ilman sukupuolirajoitteita.

– Hänen ei tarvitse olla mikään kuuma mies. Minä katson enemmänkin sitä ihmistä. On hän sitten nainen tai mies, niin kemioiden pitää kohdata. Sitä ei tarvitse hakea. Sehän vain tapahtuu, Kivelä pohtii MTV.fille.

Näyttävä nainen kilpailee stereotypioita vastaan lajissa, jossa estetiikka kohtaa raa'an voiman. Hän on huomannut, että vahvan ja kiireisen naisen elämään on haastava löytää kumppania.

– Tosi vahvoille ja itsevarmoille naisille tämä on aika vaikeaa. Intohimo siihen, mitä tekee, on todella vahvaa. Tuntuu tosi usein, että ei kaipaa enää mitään muuta. Kyllähän sen toisaalta muistaa, että on ihana asettua ja jakaa niitä juttuja eri tavalla kuin kavereiden kanssa, Kivelä pohtii.

"Näen kauneutta niin miehissä kuin naisissakin."


– Olisi kiva, ettei parisuhde kariudu siihen, ettei ikinä ehdi nähdä. Olisi hyvä, jos edes jotenkin pystyisi yhdistämään mielenkiinnon kohteet; oli se sitten matkailu tai yhdessä treenaaminen, lihaksikas nainen puntaroi.

Kivelä on lapsena viihtynyt myös poikien leikeissä ja paininut miespuolisten kavereidensa kanssa. Entinen telinevoimistelija on pienestä pitäen ajatellut maailmasta omalla, hyväksi havaitsemallaan tavalla.

– Etsin ihmistä. Sukupuolella ei ole mitään väliä. Olen jo lapsena kokenut hyvin perinteiset sukupuoliroolit vähän luonnottomiksi: että mies on töissä ja nainen odottaa kotona keittiössä, Oona hymyillen kertoo.

– Näen kauneutta tai rakkautta niin miehissä kuin naisissakin, Kivelä hymyilee tasa-arvoisesti. 

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi starttaa keväällä 2016 AVA-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme