Mainos
Mainos

Tankotanssija Oona Kivelän pitkäaikainen haave toteutui: Ei olisi helpommalla voinut päästä

Ympäri maailmaa matkaava tankotanssitaituri Oona Kivelä on vihdoin saanut yhden unelmansa toteutumaan. 

Oona Kivelä viilettää kilpailemassa ja kouluttamassa toinen toistaan eksoottisemmissa maailmankolkissa. Kotona urheilijaa ei ole näkynyt. Kevään aikana näin on kuitenkin ollut aikaisempaa enemmän, sillä isompi asunto antaa mahdollisuuksia myös kotona treenaamiseen.

Kivelä on jo pitkään asunut Helsingin keskustassa. Samassa kerrostalossa on asunut myös hänen äitinsä. Puoli vuotta sitten Kivelä osti äitinsä asunnon ja pääsi nyt viimein muuttamana siihen.

– Olin siitä jo pitkään haaveillut. Ehkä äiti vähän painosti, Kivelä nauraa MTV.fi:lle.

Muuttaminen itsessään oli erittäin helppo projekti, mutta heti Kivelä ei tavaroitaan ylempään kerrokseen silti saanut.

– Tässä on ollut ihan hirveästi kaikkea hässäkkää. Mutta muuton suhteen ei olisi helpommalla voinut päästä. Muutin alemmasta kerroksesta ylempään, voimanainen sanoo.

Elämäntapaurheilija julkaisi Instagram-tililllään kuvan muuttopuuhistaan ja totesi, ettei varsinaisesti nauti siivoamisesta, eikä muuttamisesta. 

– Siivoaminen ja muuttaminen ovat todennäköisesti kamalimpia asioita, joita tiedän. Mutta onneksi voin nyt alkaa kutsua ihmisiä kylään, Kivelä kuvatekstiin kirjoitti.

Street workout-lajissakin maailmanmestarin tittelin vuonna 2014 napannut Kivelä on ehtinyt jo vähän sisutaa asuntoaan ja haaveissa on vielä "lisävarusteitakin"

– Puolapuut sinne on jo laitettu. Tankoa, ainakaan pysyvää ei näillä näkymin tule, sillä se vaatii niin paljon tilaa. Ilmajoogaan tarkoitettu, katosta roikkuva kangas olisi tarkoitus kyllä vielä virittää, energinen nainen valottaa normaalista poikkeavia sisustussuunnitelmiaan.

Kivelällä on muutama kuukausi aikaa nauttia uudesta kodistaan ennen kuin hän maaliskuussa lähtee voimailemaan Brasilian lämpöön.

Fitnesspäiväkirjat valottaa suomalaisten urheilijanaisten elämää AVA:lla uusilla jaksoilla keväällä 2016.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme