Mainos
Mainos

Tankotanssitähden kasvohermo katkaistiin – syöminen yhä kivuliasta

Leikkauksesta toipuva tankotanssitaituri Oona Kivelä joutuu malttamaan vielä pari viikkoa, ennen kuin pääsee jälleen rakkaan lajinsa pariin.

Fitnesspäiväkirjat-tähti Oona Kivelä kävi viime viikolla leikkauksessa, jossa poistettiin naisen sylkirauhasessa sijainnut harmiton patti. Sinänsä vaarattoman operaation aikana naisen kasvohermo jouduttiin kuitenkin katkaisemaan, minkä vuoksi Kivelän naama on ollut leikkauksen jäljiltä silminnähden turvoksissa ja tunnoton.

Viikko leikkauksen jälkeen treenikielto on yhä voimassa, mutta parempaa kohti ollaan menossa.

– Haava umpeutuu ja kasvoja jumppaillaan. Treenata en vielä saa, mutta luulen, että viimeistään parin viikon päästä pääsen jatkamaan. Yllättävän helppo on ollut olla treenaamatta, Kivelä kertoo MTV.fi:lle.

– Kipua tuntuu lähinnä syödessä, sen verran jouduttiin ottamaan kudosta pois korvan takaa. 

Nyt leikattu patti on ollut tiedossa jo monta vuotta, ja Kivelä ajoittikin operaation ja sitä seuraavan treenikiellon tarkoituksella alkuvuoteen.

– Nyt oli juuri sopiva hetki, kun on kova kisaputki takana. Tämä ei haittaa treenejä ollenkaan. Maaliskuussa suuntaan Brasiliaan pitämään workshopeja ja SM-kisoihin pitää seuraavaksi alkaa valmistautua, mutta terveys edellä, vasta sitten kun on sen aika. 

Treenikiellon aikana Kivelä on pitänyt itsensä kiireisenä ohjaten lapsia ja nuoria Gymi-klubilla. Myös Urheilugaalaesityksestä saatu positiivinen palaute on piristänyt sairasloman keskellä.

– Sain paikan päällä esityksen nähneiltä poikkeuksellisen paljon hyvää palautetta. Se oli mukavaa, nainen iloitsee.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme