Mainos
Mainos

Treenaa kuin Janni Hussi – omppupeppu ilman apuvälineitä

Fitnesstähden ja jääkiekkorakkaan elämä on hyvinkin liikkuvaa. Maisemat vaihtuvat usein, ja Hussi näyttääkin miten treeni sujuu missä tahansa ja ilman kaupasta ostettavia apuvälineitä.

Janni Hussi on tänä kesänä fitness- ja pr-töiden ohella viihtynyt myös fiktiivisissä tuotannoissa kameran edessä. Kiireen keskelläkin on tärkeä pitää itsestään hyvää huolta.

Hussi puhuu mielellään omalla kehonpainolla tapahtuvan harjoittelun puolesta. Myös mahdollisuus urheilla raittiissa ulkoilmassa kannattaa hyödyntää.

– Tänään esittelen teille nyhjää tyhjästä -treenin. Tämän voi oikeastaan tehdä ihan missä tahansa, ja minulla on tässä käytössä puiston penkki, mutta mikä tahansa koroke käy, Hussi kertoo MTV.fi:lle Helsingin tuulisessa rantamaisemassa.

Videolla Hussi näyttää ja kertoo myös mihin asioihin liikkeiden suorittamisessa pitää kiinnittää huomiota virheasentojen ja rasitusvammojen välttämiseksi. 

Esitelty liikesarja voidaan tehdä joko itsenäisenä harjoitteena tai sillä voidaan tuoda monipuolisuutta aerobiseen perusliikuntaan.

– Näitä liikkeitä voit tehdä vaikka juoksulenkin ohella, niillä korokkeilla, joita juoksulenkkisi varrella sattuu olemaan, sporttinen nainen kannustaa.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme