Mainos
Mainos

Uniikista eronnut Eevi Teittinen avoimena: "Me molemmat tulemme löytämään ne oikeat"

Fitnesskaunotar Eevi Teittinen kirjoittaa eron jälkeisistä tunnelmista.

Fitnesspäiväkirjojen tähti Eevi Teittinen avautuu uudessa blogikirjoituksessaan tuntemuksistaan eron keskellä ja kihlauksen purkamisen jälkeen.

Viime kesänä Blockfest-tapahtumassa Tampereella räppäri Dan "Uniikki" Tolppasen kanssa kihlautunut Teittinen ilmoitti heidän parisuhteensa päättymisestä kesäkuun lopulla.

– Vaikka häitä ei tullutkaan, eikä kotini täyty lapsien kiljahteluista, on elämässä paljon muita ihania, iloitsemisen arvoisia asioita. Nyt elämän virta päätti järjestää niin, että saan elää vielä täysin toista elämänvaihetta. Vaikka tämä tuntuu pikakelaukselta taaksepäin, otan sen nyt ilolla vastaan, Teittinen kirjoittaa.

Eevi toteaa myös, että ehkä hän ei ollut valmis sitoutumiseen vielä.

– Uskon, että kaikella tälläkin on tarkoituksensa. Yhteinen matkamme Danin kanssa oli ehdottomasti merkityksellinen meille molemmille, vaikka emme sitä yhdessä loppuun kulkeneetkaan.

– Tiedän, että me molemmat tulemme löytämään ne oikeat. Ja jos elämää olen yhtään oppinut tuntemaan, tapahtuu tämäkin kaikki juuri oikeaan aikaan ja vielä todennäköisesti silloin, kun sitä ei odota saapuvaksi. Elämällä on tapana yllättää ja asioilla on tapana järjestyä.

Aiemmin Teittinen kertoi blogissaan tavastaan käsitellä surua. Hän kertoi voittavansa surun ja saavansa voimaa treenaamisen avulla.

– Kun olen surullinen, kaipaan sitä. Kun olen vihainen, haluan purkaa siihen kaiken. Jopa silloin kun olen iloinen, haluan nostattaa mielialaani vielä asteen lisää sen avulla. Treenaaminen on aina ollut tapani purkaa tunteita ja ajatuksia. Se on myös tapani ilmaista itseäni. Saan siitä energiaa ja voimaa, Teittinen kirjoitti.

FITNESSPÄIVÄKIRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme