Mainos
Mainos

Upea Fitness-sinkku! Eevi Teittinen poseeraa sensuellina pitsialusvaatteissa

Fitnesspäiväkirjojen tähti Eevi Teittinen poseeraa alusvaatteissa uusimmassa Instagram-kuvassaan. 

Vastikään räppärikihlatustaan Uniikista eronnut Eevi Teittinen poseeraa uusimmassa Instagram-kuvissaan sensuelleissa pitsialusvaatteissa. 

Kauniin kuvan on ottanut kuvaaja Jouni Harala Kauneus&Terveys -lehteä varten.

Toisessa kuvassaan nainen haikailee lomalle piukat bikinit päällään. Eevi treenaa parhaillaan tulevia fitness-kisoja varten. Treenimotivaatiostaan ja mietteistään hän kirjoitti hiljattain blogiinsa.

– Olen alusta alkaen tehnyt tätä terveys edellä ja aion tehdä lajia edelleen tällä samaisella priorisoinnilla – vaikka MITÄÄN kilpaurheilua ei lasketa hyvinvointiurheiluksi ja homma ei pyöri aina hyvinvoinnin ympärillä ja ehdoilla, on terveys silti yksi ja ainut. Sitä kohtaan täytyy pysyä nöyränä, mutta silti on mentävä sinne epämukavuusalueelle jos haluaa pärjätä tällä tasolla. Siinä lasketaan motiiveja ja motivaation suuruutta, Eevi miettii tekstissään.

Viime kesänä Blockfest-tapahtumassa Tampereella räppäri Uniikin kanssa kihlautunut Teittinen ilmoitti heidän parisuhteensa päättymisestä muutama viikko sitten. Pari erosi ystävinä ja molemmat ovat kesän aikana jatkaneet elämäänsä eteenpäin.

Eevin menestystä aiemmissa fitness-kilpailuissa seurattiin Fitnesspäiväkirjat-sarjassa. Fitneksen kanssa käsi kädessä menevään hyvinvointiin panostanut Eevi valmistelee parhaillaan myös motivaatiokirjaa.

Katso videolta, kun Eevi iloitsee pakatreeninsä tuloksista!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjojen toisen kauden jaksot MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme