Mainos
Mainos

Uusi Fitnesspäiväkirjat-tähti on tyrmäävä äiti: Luvassa lapsiperheen sotkuista arkea

Kalastajan vaimo -blogistaan tunnettu Johanna Alvestad avaa arkeaan Fitnesspäiväkirjoissa MTV Katsomossa.

Norjassa asuva bloggaaja Johanna Alvestad tunnetaan suositusta Kalastajan vaimo -blogista, jossa hän kertoo arjestaan norjalaisen kalastajan vaimona, kahden lapsen äitinä, zumba-ohjaajana ja innokkaana sisustajana.

Keväällä 2016 naisen arkeen päästään kurkistamaan myös MTV Katsomossa Fitnesspäiväkirjat-sarjassa. Luvassa on erilaista menoa kuin ruudussa nähtävissä jaksoissa, sillä Alvestadin elämää rytmittää liikunnan ohella vilkas lapsiperheen arki.

– Kohdallani tullaan näkemään varmaan aika sotkuista arkea, nainen naurahtaa.

– Ei nyt kaaosta, mutta kiirettä!

Alvestadilla on miehensä Asgeirin kanssa 5-vuotias Aino-tytär ja 8-vuotias Olli-poika. Alvestadin mukaan lasten syntymä ei ole mullistanut pariskunnan arkea.

– Mikään ei suuresti muuttunut, emme joutuneet luopumaan mistään. Ehkä elämämme oli jo silloin sellaista, että lapset sopivat hyvin mukaan. Heidät pitää vain ottaa huomioon ja tehdä asioita, joissa hekin voivat olla mukana. Esimerkiksi käyn lenkillä siten, että lapset pyöräilevät vierelläni.

Alvestad myös ohjaa työkseen zumbaa, josta hän innostui jo vuonna 2010. Liikunnan kipinä naisella on ollut jo vuosia.

– Olen ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa 16-vuotiaasta asti. Muutama vuosi sitten innostuin zumbasta. Innostuin siitä, miten tunnit kuluvat musiikin ansiosta niin nopeasti ja tunnit on kappaleisiin jaettu, joten mukaan pääsee vaikka välillä putoaiskin.

Norjassa Alvestad on asunut jo yli yhdeksän vuotta. Muuttaminen Helsingistä kymmenen tuhannen asukkaan kylään oli aluksi järkytys, mutta ajan kanssa yhteisöstä tuli koti myös Alvestadille.

– Piirit ovat pienet. Aluksi oli järkytys, kun missään ei tapahtunut yhtään mitään, eikä joka ilta ollutkaan tapahtumia, joihin mennä. Oli sokki istua kaikki illat kotona. 

Ennen pitkää lähipiirikin tajusi, ettei etelänmatkalla tutustuneen kaksikon suhteessa olekaan kyse pelkästä lomaromanssista.

– Eihän meihin aluksi uskottu! Moni epäili vielä siinäkin vaiheessa, kun muutin tänne, että kyllä se kohta takaisin palaa. Se muuttui, kun en palannutkaan, nainen naurahtaa.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme