Mainos
Mainos

Vasta eronnut Janni Hussi: Lähdemme vanhempieni kanssa joulua pakoon

Janni Hussi kertoo voivansa tällä hetkellä olosuhteisiin nähden hyvin, vaikka hänellä on takanaan tuore ero jääkiekkoilija Lauri Korpikoskesta. 

Fitnesstähti Janni Hussi viettää joulua vanhempiensa ja Harri-koiransa kanssa pohjoisessa. Suomeen muuttanut kaunotar kertoo, että hänen uusi elämänsä Helsingissä on lähtenyt kiireisissä tunnelmissa käyntiin. Joulua hän aikoo viettää erilaisella kaavalla kuin yleensä. 

– Lähdemme joulua karkuun vanhempieni kanssa. Joulu menee tänä vuonna vain rauhoittuessa. Haluan viettää aikaa perheen kanssa. Jouluhössötykseltä haluan ehdottomasti välttyä tänä vuonna, Hussi sanoo. 

Hussin elämässä on ollut viime aikoina myllerrystä, sillä hän vahvisti marraskuun alussa eronneensa pitkäaikaisesta poikaystävästään Lauri Korpikoskesta.

Pariskunnan neljän vuoden taival päättyi eroon, kiekkomiehen lähtiessä Yhdysvaltoihin ja fitnesstähden jäädessä Suomeen.

Korpikoski laittoi Turussa sijaitsevan asuntonsa myyntiin ja solmi sopimuksen Dallas Stars -jääkiekkojoukkueen kanssa Yhdysvalloissa. 

Blogissaan Hussi kertoo tukahduttavansa surunsa usein töillä. 

– Fiilikseni ovat tällä hetkellä ihan ok. Töitä on ollut paljon. Olen tehnyt lähinnä kuvauksia ja juontohommia. Niihin haluan panostaa vastaisuudessakin, Hussi sanoo. 

Hussi kertoo, että hänen elämänsä näyttää ensi vuonna vähintäänkin yhtä kiireiseltä. Työtarjouksia on tullut paljon sen jälkeen, kun Hussi muutti Kanadasta takaisin Suomeen. 

– Innolla kyllä odotan ensi vuoden duuneja, Hussi sanoo. 

Katso videoilta Hussin Fitnesspäiväkirjat-treenivinkkejä.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Lisää Fitnesspäiväkirjat-ekstroja katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme