Mainos
Mainos

Vastaeronnut Eevi Teittinen: Puran tunteeni treenaamalla

Juuri kihlatustaan räppäri Uniikista eronnut fitnesskaunotar Eevi Teittinen kertoo saavansa voimaa treenaamisesta. 

Fitnesspäiväkirjojen tähti Eevi Teittinen avautuu uusimmassa blogipostauksessaan tavastaan käsitellä surua. Hän kertoo voittavansa surun ja saavansa voimaa treenaamisen avulla. 

Viime kesänä Blockfest-tapahtumassa Tampereella räppäri Dan "Uniikki" Tolppasen kanssa kihlautunut Teittinen ilmoitti heidän parisuhteensa päättymisestä viime viikolla.

Molempien allekirjoittama teksti julkaistiin Teittisen blogissa ja samansisältöistä tekstiä oli myös Uniikin Facebook-sivulla. 

Tuoreimmassa kirjoituksessaan Eevi avaa tuntemuksiaan ja niiden käsittelyä yleisellä tasolla.

– Kun olen surullinen, kaipaan sitä. Kun olen vihainen, haluan purkaa siihen kaiken. Jopa silloin kun olen iloinen, haluan nostattaa mielialaani vielä asteen lisää sen avulla. Treenaaminen on aina ollut tapani purkaa tunteita ja ajatuksia. Se on myös tapani ilmaista itseäni. Saan siitä energiaa ja voimaa, Teittinen kirjoittaa. 

Hän kertoo treenin kulkeneen viime viikkoina erinomaisesti. Samalla personal trainerinakin työskentelevä Teittinen muistuttaa lukijoitaan terveellisen ravinnon tärkeydestä vaikeissakin elämäntilanteissa. 

– Kun elämä jyllää, saattaa osalta kadota kokonaan ruokahalu, toiset taas voisivat mättää suklaata ja jätskiä jokaisella aterialla. On kuitenkin hyvä muistuttaa itseään myös silloin miksi syö terveellisesti ja säännöllisesti, kaunotar muistuttaa. 

FITNESSPÄIVÄKIRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme