Mainos
Mainos

Vauva sinetöi liiton – näin Nannan ja Jeren rakkaustarina eteni

Viime kesänä naimisiin mennyt pariskunta sai esikoisensa.

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Nanna Karalahti ja jääkiekkoilija Jere Karalahti saivat esikoisensa perjantaina. Viime vuonna avioituneen parin rakkaus roihahti alkuvuodesta 2014.

Parin suhde tuli julkisuuteen helmikuussa 2014, samaan aikaan, kun levisi tieto siitä, että Jere jättää Susanna-vaimonsa. Nanna julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan tuoreen pariskunnan lomareissulta Thaimaasta jo samana keväänä. 


Sporttinen pari ei peittele rakkauttaan, vaan molemmat ovat julkaisseet koko suhteen ajan helliä yhteiskuvia Instagram-tileillään. 


Toissa vuonna pariskunta muutti yhdessä Ruotsin Jönköpingiin Jeren jääkiekkouran vuoksi, ja uutena vuotena Jere myös kosi Nannaa rakettien alla. 

– Se oli perinteinen kosinta. Jere oli pyytänyt lupaa etukäteen isältäni, mutta minulle se tuli täysin yllätyksenä. Jere polvistui eteeni ja pyysi minua vaimokseen, Nanna kommentoi Me Naisten haastattelussa kosinnan jälkeen. 

Häissä upeassa kunnossa olleen ja onnesta hehkuneen Nannan päällä nähtiin näyttävä asu. Pari vihittiin Helsingissä Johanneksenkirkossa ja itse juhlaa vietettiin Helsingin edustalla Klippanilla.

Raskaudesta pari ilmoitti lokakuussa vain pari kuukautta häiden jälkeen.

– Olen lapsesta asti miettinyt, millainen äiti olisin. Ala-asteella ajattelin tosi järjestelmällisesti, että sitten on lukujärjestykset ja tarkat suunnitelmat siitä, kuka vie roskat ja niin edelleen. Mutta eihän se niin mene! Nyt tärkeimmältä tuntuu, että on mahdollisimman läheiset välit lapseen. Kuri ja järjestyskin pitää olla, mutta en aio mennä millään tietyllä kaavalla. Toimin siten, mikä meille toimii parhaiten, Nanna on sanonut.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme