Mainos
Mainos

Venla Savikuja treenaa aamuisin yksin: "En saisi Markkua ylös siihen aikaan"

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähtävä Venla Savikuja saa kuntoiluun enemmän potkua kumppaninsa Markku Pullin avulla.

Terveellisten elämäntapojen sisäistäminen ja niiden nappaaminen osaksi omaa arkeaan tuo mukanaan haasteita. Enemmän haasteita syntyy takuulla, jos omalla kumppanilla ei ole samat arvot kuntoilun suhteen.

– Olisi vaikeaa jos molemmilla ei ole samanlaiset arvot treenaamisen suhteen, koska yhteiset ruoat pitää kuitenkin ostaa. On kiva, että molemmat haluaa syödä suhteellisen samalla tavalla ja säännöllisesti. Herkuttelua tietenkään unohtamatta, Venla kertoo iloisesti.

Venla kertoo treenaavansa ajoittain yhdessä poikaystävänsä, Salatut elämät -sarjasta tutun Markku Pullin kanssa. Nainen nauttii kuitenkin myös yksin treenaamisesta.

– Käyn yleensä aamuisin treenaamassa, niin sen takia treenaan paljon ihan itsekseni. En saisi Markkua ylös vielä siihen aikaan, Venla nauraa.

Tavoitteellisesti treenaava Savikuja kertookin, että yleensä itsestään saa enemmän irti, kun mukana on joku ystävä.

– Itsestään saa ihan eri tavalla irti, kun esimerkiksi salilla on joku varmistamassa. Silloin voi vetää ihan maksimit.

– Treenikaverin hankkiminen on siinä mielessä ihan hyvä, sillä siinä voi ”piiskata” toista aina vuoron perään, Savikuja kertoo.

Kiireinen arki ei estä kuntoilua

Kaunotar suosittelee treenikaverin hankkimista myös silloin, jos liikkumaan lähteminen aiheuttaa hankaluuksia.

– Jos on ongelmia lähteä liikkeelle töiden jälkeen, niin siihen auttaa, jos on joku treenikaveri. Harvoin sitä tapaamista lähtee nimittäin perumaan, vaikka väsyttäisikin. Ja sen jälkeen onkin sellainen fiilis, että onneksi ei jäänyt kotiin, Savikuja vinkkaa.

Salatut elämät -sarjan kuvaukset vievät Venlan arjesta ison palan, mutta tämä ei kuitenkaan estä häntä liikkumasta tai syömästä terveellisesti. Miten sinulta onnistuu kiireisen arjen keskellä treenaaminen, Venla?

– Kun aloitin treenaamisen, niin kirjoitin yleensä tarkemmin ylös, että mihin aikaan päivästä ja monelta menen treenaamaan. Nyt käyn melkein aina aamuisin treenaamassa, se on nimittäin minun oma aamuhetkeni. Ennätän sitten nähdä ystäviäni aina iltaisin. Sen takiakin kuntoilu onkin rytmittynyt aika hyvin aamupainotteiseksi, koska kaipaan myös sitä sosiaalistakin elämää, Venla nauraa.

Katso kuvat ohjelman upeista fitness-naisista:

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat

Fitnesspäiväkirjat alkaa huhtikuussa AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme