Mainos
Mainos

Venla Savikuja välttelee epäterveellisiä elämäntapoja

Näyttelijä ja fitnessmalli Venla Savikuja nauttii terveellisten elämäntapojen mukana tuomista hyödyistä.

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Venla Savikuja on treenannut tavoitteellisesti jo useita vuosia. Tämän lisäksi hän on myös yrittänyt syödä mahdollisimman terveellisesti ja säännöllisesti.

Ohjelman viidennessä jaksossa tähti kuitenkin muistelee aikaa, jolloin hän valvoi myöhään ja jätti muun muassa aamupalat välistä. Tuoreessa haastattelussa kaunotar kertoi, että hän oli hetki sitten juomatta vähän päälle kaksi vuotta.  

– Tällainen elämäntapa sopii minulle, sillä en kestä krapulaa. Sen pienenkin alkoholimäärän huomaa jo kropasta ja se vaikuttaa niin paljon. Seuraava viikko lähtee paljon hitaammin käyntiin, Venla kertoo.

– Krapulassa on sellainen henkinen morkkis, vaikka ei olisi tehnytkään mitään, nainen naurahtaa.

Kun hän pitkän tauon jälkeen lähti juhlimaan ystäviensä kanssa, niin seuraavan päivän olotila auttoi taas pysyttäytymään kaukana kaikista alkoholijuomista.

"Illalla tulee sellainen mättöfiilis"

Lähestulkoon alkoholitonta elämäntapaa noudattava Venla kertoo myös, että on nyt huomannut säännöllisten ruoka-aikojen tärkeyden.

– Periaatteessa syön noin kolmen tunnin välein. Nykyään nälkä tuleekin jo kolmen tunnin välein, mutta jos olen liikenteessä tai jos keskityn johonkin muuhun asiaan tosi tiukasti, niin sen ruokailun saattaa unohtaa.

Venla yrittää kuitenkin pitää kiinni säännöllisistä ruoka-ajoista, sillä annosten välistä jättäminen kostautuu.

– Olen aika hyvin oppinut tuntemaan itseni, sillä aina jos olen jättänyt aamupalan tai lounaan välistä, niin sitten tekee ihan sikana mieli karkkia.

– Jos jättää jonkun aterian väliin, niin minulla on illalla vaan sellainen mättöfiilis. Haluan vain karkkia, muu ei kiinnosta, Venla naureskelee.

Tiesithän, että voit joka viikko osallistua Biancavenen tuotepaketin arvontaan Fitnesspäiväkirjat-ohjelman InstagramissaLue lisää!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme