Mainos
Mainos

Video: Älä haksahda ruokahuijauksiin – nappaa Fitness-Eevin vinkit!

Moni syö päivittäin tietämättään epäterveellisiä tuotteita.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan naiset tietävät, miten huolehtia hyvinvoinnistaan liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla. Nykyään moni tavallinenkin tallaaja on kuitenkin hyvin tietoinen siitä, miten tulisi syödä ja mitä kannattaasi välttää, mutta tästä huolimatta kamppailee jatkuvasti painonsa kanssa.

Yksi syy ongelmiin saaattavat olla terveellisiksi kehutut tuotteet, jotka kuitenkin ovat todellisilta ravintoarvoiltaan keskitasoa – tai reilusti sitä kehnompia.

– Ihmiset menevät helposti siihen lankaan, että jossain lukee runsaskuituinen, proteiinipitoinen, vähäsokerinen tai vähärasvainen. Jos katsotaan ainesosaluetteloita, niistä näkeekin yllättäviä asioita. Pitävätkö mainoslauseet oikeastaan koskaan paikkaansa? Teittinen kysyy.

Millaiset tuomiot saavat leipäpussi, myslipaketti  ja aloe veraa sisältävä terveysjuoma? Katso video artikkelin pääkuvan kohdalta.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme