Mainos
Mainos

Video: Janni Hussi avoimena: Nämä ovat lempikohdat kehossani

Janni Hussi on nykyään erittäin sinut vartalonsa kanssa. Aina näin ei kuitenkaan ole ollut. vman id: 651948

Fitnesspäiväkirjat -ohjelmassakin hurmannut Janni Hussi ei enää kilpaile lavoilla, mutta ohjaa ryhmäliikuntaa ja tekee töitä fitnessmallina. Nainen on onnellinen siitä, että hän on terve ja energinen ja painottaakin henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä kauneuden keskiössä.

Fitnesstähden vartalo näyttää keskivertokansalaisesta täydelliseltä, riippumatta kuinka lähellä tärkeitä kuvauksia tai kisoja ollaan. ammatikseen kehoaan muokkaavat havaitsevat hyvinkin pienet muutokset ja saattavat suhtautua hyvinkin kriittisesti omaan ulkonäköönsä.

Hussi kiittelee hyviä geenejä helposti erottuvista vatsalihaksistaan. Töitä on silti pitänyt tehdä, jotta vartalo olisi mahdollisimman tasapainoinen.

Hussi painottaa, että hyvä olo on ulkonäköäkin tärkeämpi. Hän kuitenkin myöntää, että aktiivinen jalkapalloura nuorempana on kasvattanut hänen alavartalon lihaksia jopa niin paljon, että hänen on pitänyt opetella pitämään keskivertoa vahvemmista reisistään.

– Olen joutunut opettelemaan tykkäämään reisistäni. Olen pelannut jalkapalloa ja silloin sain kommenttia siitä, että minulla on isot reidet, nainen muistelee.

– Se on ollut opettelun takana, että olen oppinut pitämään niistä ja siitä, että niissä on isot lihakset ja vähän rasvaakin. Mutta ne ovat oikein hyvät juuri näin, Hussi hymyilee.

Videolla Hussi paljastaa myös kolmannen kohdan kehostaan, johon on nykyään erityisen tyytyväinen. Sekään ei kaunottaren sanojen mukaan ole tullut itsestään, vaan sen eteen on joutunut tekemään töitä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme