Mainos
Mainos

Video: Janni Hussi juhli Hintsan häitä: Jäi vähän sokerin syönti päälle

Fitnesskuvioista tunnettu Janni Hussi debytoi pian elokuvamaailmassa.

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa Kanadan arkeaan valottanut Janni Hussi vieraili maanantaina 20.6. MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelman vieraana.

Lätkävaimo-termiä kavahtava Hussi seurustelee jääkiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa, ja parin nykyisessä kotimaassa Kanadassa laji on todellisen kansallisaarteen asemassa.

Lajin arvostus näkyy toisinaan myös arjessa.

– Meillä on ihan omat jutut neljän seinän sisällä, mutta toki kun astutaan ovesta ovesta ulos, jääkiekkoilijoita katsotaan suurennuslasin kanssa. Kanadassa kiekkokulttuuri on jopa suurempi kuin Suomessa, joten siellä se korostuu entisestään, Hussi kertoi.

Fitness-kisauran jättämisestä huolimatta liikunta ja terveelliset elintavat ovat Hussin arjessa yhä suuressa roolissa. Ystävänsä Lotta Hintsan häitä viikonloppuna juhlinut nainen suhtautuu nykyään kuitenkin herkutteluun huomattavasti fitness-aikojaan rennommin.

– Minullahan häiden juhliminen alkoi jo keskiviikkona – jäi vähän sokerin syönti päälle, Hussi nauroi ohjelmassa.

Katso Jannin haastattelu videolta artikkelin pääkuvan kohdalta!

Fitnesspäiväkirjat-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme