Mainos
Mainos

Video: Mitä löytyy fitness-tähden käsilaukusta? Eväsvarastot esittelyssä!

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa tähdittävä kaunotar pitää huolta siitä, että eväitä löytyy aina, vaikka päivät vähän venyisivätkin.

Janni Hussi asuu jääkiekkoiljamiehensä, Lauri Korpikosken kanssa Edmontonissa. Hussi lentää verrattain paljon Yhdysvaltojen ja Suomen väliä.

Nainen ei enää osallistu fitness-kisoihin, mutta ryhmäliikunta-ohjaajana työskentelevä nainen on edelleen kadehdittavan hyvässä kunnossa.

Ruokavalion tärkeys korostuu myös käsilaukun sisällössä, jonka Hussi MTV.fille esitteleekin hymyssä suin.

– Aina on vettä mukana. Vesipullo kulkee joka paikassa mukana, Hussi hymyilee.

Ison käsilaukun syövereistä löytyy myös terveellisempi vaihtoehto energiajuomista, kanasalaatti ja patukoita useampaa laatua.

– Kassista löytyy myös haarukka ja veitsi, pirteä Hussi hymyilee.

Nykyään hän ei enää kanna aina ruokailuvälineitä mukanaan, mutta kilpauran aikana ne hänellä kulkivat lähes aina kassissa.

Videolla Hussi kertoo myös muista hänen käsilaukustaan kilpauralla kulkeneistä tavaroista. Lentokenttien turvatarkastuksessakin hänen kassin sisältönsä on aiheuttanut ongelmia ja osa tärkeistä tavaroista on jäänyt jopa turvatarkastuksen haaviin.

Fitnesspäiväkirjat AVA:lla torstaisin klo 21.00. 

Johanna, Kalastajan vaimo -nettisarjan uudet jaksot MTV Katsomossa aina torstaisin klo 09.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme