Mainos
Mainos

Video: Mitä syödä raskaana ollessaan? Nappaa Nanna Karalahden vinkit

Esikoisensa hiljattain saanut Nanna Karalahti antaa helpot vinkit terveelliseen raskausajan ruokavalioon.

Fitnesspäiväkirjoissa seurataan Nanna Karalahden raskausaikaa treenien ja hyvinvoinnin siivittämänä. Karalahti on blogissaan kirjoittanut suhtautuvansa raskausajan syömiseen rennosti, ohjeita kuitenkin noudattaen. Nainen on arjessaan tottunut käyttämään esimerkiksi erilaisia lisäravinteita, eikä kaikesta tarvinnut luopua odotusaikanakaan. 

– Raskausaikana ei suositella aloitettavan mitään uutta, mikä on hyvä juttu. Miksi kuitenkaan lopettaisin esimerkiksi pinaattijauheen käytön, jota olen käyttänyt ennen raskauttakin ja todennut erittäin hyväksi. Pinaattijauhe on puhdasta pinaattia konsentroidussa muodossa ja siinä on paljon itselleni sekä lapselle tärkeitä ravintoaineita kehitystä ja hyvinvointia ajatellen, Karalahti pohtii.

Mitä ruokalistalta kannattaa valita, jos on esimerkiksi lounaalla ravintolassa? Katso videolta Nannan esimerkki ulkona syömisestä – mitä lautaselle päätyy, ja mitä ruokia nainen kaipaa raskaana ollessaan?

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme