Mainos
Mainos

Video: MM-tankotanssija esitteli huimat lempiliikkeensä – pysytkö perässä?

Oona Kivelän taidonnäyte saa pään pyörälle ja heikompikuntoisen hikoilemaan pelkästään pohtimalla miten päin nainen milloinkin kieppuu.

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa keväällä taituroiva tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari Oona Kivelä on tunnettu kyvystään kehittää itse uusia liikkeitä.

Telinevoimistelutaustan omaava urheilija kehittää taitojaan sekä tangolla, että street work out -harjoituksissa. Instagram- videollaan Kivelä näyttää miten hänen kollegansa kehittämä liike menee.

– Tuo yhden käden spinni on alunperin venäläisen, vain 13-vuotiaan Olgan kehittämä. Hän on ihan mieletön lahjakkuus, Kivelä hehkuttaa naapurimaan tankolupausta. 

Kivelän Instagram-tilillä on toinen toistaan uskomattomampia taidonnäytteitä. Viikonloppuna nainen innostui treenaamaan Missy Elliotilta vastikään ilmestyneen W.T.F-kappaleen tahdissa ja julkaisemaan videon taituroinnistaan Fitnesspäiväkirjat-ohjelman Instagram-tilillä.

– Lempparijuttuja kaivattiin eli täältä pesee. Lempiliikkeet tällä hetkellä tangolla, Oona kirjoitti kuvan yhteyteen.

Tankotaiturilla vaikuttaisi olevan hyvin kansainvälinen fanipiiri, sillä seuraajia hänen Instagram-tilillään on yli 43 tuhatta. Kommentteja kuviin hänelle kirjoitetaan englanniksi, venäjäksi ja ainakin turkiksi, suomenkielisten lisäksi.

Fitnesspäiväkirjat starttaa keväällä AVA:lla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme