Mainos
Mainos

VIDEO: Nanna Koivisto kuvailee treenaamistaan – näin usein ohjelma vaihtuu

Personal trainer ja liikuntaohjaaja Nanna Koivisto kaipaa treeneihinsä usein vaihtelua.

Nanna Koivisto on saavuttanut menestystä fitnessmallikisoissa ja tähtää seuraaviin kilpailuihin syksyllä 2015. Fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa kuvatessaan Nannan treeniohjelma sisälsi lukuisia lyhytkestoisia aamu- sekä iltalenkkejä. Nyt naisen treeni on kuitenkin jo ennättänyt vaihtua.

– Treeniohjelma sisältää tällä hetkellä viisi salia ja kaksi aerobista. Kaksi aerobista saan tehdä milloin vaan. Salit yritän yleensä tehdä arkipäivisin, mutta esimerkiksi toisen aerobisen teen usein viikonloppuna, Nanna kuvailee tuoreessa haastattelussa.

Naisen treeniohjelma on melko tiukka, mutta tämä ei kaunotarta haittaa.

– Kun lajille antaa sen 100 prosenttia, niin se tekee siitä hienon. On ihan sama mones kisoissa on, kun on kulkenut sen pitkän matkan ja antanut sille 100 prossaa. Siitä tulee ihan voittajafiilis, kun voi näyttää lavalla omat tuloksensa, Nanna kertoo inspiroivasti.

Personal trainerina työskentelevä Nanna vaihtelee treeniohjelmaansa melko usein, koska keho kaipaa vaihtelua.

– Treeniohjelmaa vaihdetaan yleensä kehityksen mukaan. Vaihtoväli on usein noin 4-8 viikkoa. Ei ehkä ihan neljän viikon välein, mutta kahdeksan viikkoa on ehdoton maksimi, Nanna kuvailee.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme