Mainos
Mainos

Video: Nannalla ja Eevillä poseeraukset hallussa! Kurkista Fitnesspäiväkirjat-kuvauksiin

Fitnesspäiväkirjojen Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti kuvasivat keskiviikkona tulevan kauden promokuvia.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman keväällä nähtävällä toisella kaudella arkeaan avaavat ensimmäiseltä kaudelta tutut Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti sekä uusina tuttavuuksina Janni Hussi, Oona Kivelä sekä Katsomossa elämästään kertova Kalastajan vaimo -bloggari Johanna Alvestad.

Keskiviikkona Nanna ja Eevi kuvasivat Helsingissä upeita toisen kauden promokuvia. Kuvausmiljöönä toimi elokuvamaisen karu rakennus, joka on aiemmin toiminut rautatieläisten taukotilana.

Eevi upeana kuvauksissa. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Nanna kuvauksissa. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Esikoistaan odottava, raskaudessaan jo puolivälissä oleva Nanna esitteli kuvauksissa potkunyrkkeilytaitojaan. Nainen kertoi kulisseissa jatkaneensa urheilua odotuksen edetessäkin.

– Treenit on kyllä himmaantuneet paljon ja motivaatio on erilainen. Aina ennen olen urheillut tosi tavoitteellisesti, nyt teen sitä vain hyvän olon vuoksi, se on erilaista. Tällä hetkellä liikunta on sellaista jumppaamista, eikä raskasta vääntämistä. Senkin pariin on kyllä jo ikävä, aion vielä palata siihen, nainen nauroi.

Kurkista Fitnesspäiväkirjat-kuvauksien kulisseihin käynnistämällä video artikkelin yläpuolelta!

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme