Mainos
Mainos

Video: Personal trainer Nanna Koivisto motivoi unohtamaan tekosyyt

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman kauden päätösjaksossa ryhmäliikunnan ohjaaja Nanna Koiviston treeni ei oikein luista, mutta hän jaksaa silti motivoida ihmisiä liikkumaan ja unohtamaan turhat tekosyyt.

Personal trainerina työskentele Nanna kertoo #finaali-jakson aikana, että treeni ei luistanut kovinkaan hyvin. Samalla nainen miettii niitä tekosyitä, joita ihmiset itselleen asettavat ja kehittävät.

– Näin tänään salilla treenaamassa sellaisen naisen, jonka toinen jalka oli amputoitu. Tulee vaan se olo, että ei vitsi, että arvostaa tuollaisia ihmisiä. Ne ovat oikeasti kokeneet kovia ja ne ovat niin vahvoja mieleltään.

– Tulee taas se, että ei hitto sitä on ollut niin sanotusti laiska ja väsynyt. On keksinyt niitä tekosyitä, että miksi ei tarvitsisi käydä salilla, Nanna harmittelee.

Videolta voit nähdä myös vinkkejä seuraavaan pepputreeniin.

Keskustele Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelma alkaa alusta maanantaina 22. kesäkuuta AVAlla klo 20.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme