Mainos
Mainos

Viimeisillään raskaana oleva Nanna Karalahti sai lahjan Jereltä: "Onko tämä joku vihje?"

Fitnesskisoissa hyvin pärjännyt jääkiekkoilijan vaimo odottaa jo takaisin treenisaleille pääsyä.

Nanna Karalahti odottaa esikoistaan miehensä Jere Karalahden kanssa. Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa mukana olevan naisen jääkiekkoilija-kulta yllätti vaimonsa värikkäällä ja moniosaisella lahjalla, ja Nanna ilahtuikin saamastaan lahjasta.

Pariskunta on usein puhunut avoimesti hersyvästä, yhteisestä huumorintajustaan. Nanna Karalahti julkaisi Instagram-tilillään kuvan kullaltaan saamasta paketista, ja osoitti taas kerran todeksi heitä yhdistävän humoristisen ajattelutavan. Kuvassa komeili monipuolinen setti treenivaattteita sekä treenikassi.

– Aviomieheni tuli kotiin ja toi mulle tälläisen yllätyspaketin! Vitsi miten motivoivaa on saada uusia treenivaatteita, on jo ikävä päästä kovaa treenailemaan, Nanna kirjoitti kuvatekstiin.

Nainen kuitenkin lisäsi vielä nauruhymiön kera kommentin mahdollisuudesta, että Jerekin toivoisi hänen jo voivan taas päästä kuntosalille ja harjoittelun pariin.

– Vai hei, olikohan tää joku vinkki mun mieheltä?! Nanna jatkoi.

Nanna viime ajat ovat menneet uutta Helsingin kotia sisustaessa. Merinäköalalla varustettu asunto valittiin kuvien ja videon perusteella ja Nanna Karalahti halusi sisustaa perheen uuden asunnon kokonaan uusilla kalusteilla.

Fitnesspäiväkirjat AVA:lla torstaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme