Mainos
Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat: Viikkohaasteen säännöt

Fitnesspäiväkirjat -viikkohaasteen säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1,  jäljempänä ”MTV”).

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta MTV:n palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen.

Kilpailuun voi osallistua osallistumissivustolla ilmoitetulla tavalla ja toimimalla muutoin osallistumisehtojen mukaisesti. Kilpailuun voi osallistua vain internetissä, Fitnesspäiväkirjat-sarjan Instagram-tilin viikkohaaste-postauksen ohjeistuksen mukaan. https://www.instagram.com/fitnesspaivakirjat/

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika 11.4.2016 ja päättyy 16.6.2016. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Kilpailussa arvotaan viikottain vaihtuvia palkintoja, joiden määrä voi vaihdella.  Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Biancaneven toppeja tai pantoja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

5.  Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Kilpailun voittajat arvotaan viikottain kilpailupäivityksessä osoitetun viikkokilpailun osallistumisajan päätyttyä.

Voitosta ilmoitetaan kilpailupäivityksessä, ja voittajan on otettava yhteyttä sivuston kautta järjestäjään palkinnon lunastamiseksi.

Mikäli osallistujaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa valinnasta tai virheellisten yhteystietojen vuoksi taikka palkinto palautetaan MTV:lle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan luovuttaa seuraavaksi tulleelle osallistujalle.  Voittajan tulee ilmoittaa myös tarvittaessa pankkiyhteys ja henkilötunnus palkinnon toimittamiseksi.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. MTV:llä on hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut

Voitto ovat saajalle veronalaista tuloa. Voittajat vastaavat palkintoon liittyvistä veroista sekä palkinnon ilmoittamisesta verotuksessaan. MTV ilmoittaa voittajat verohallinnon verotusta koskevien säännösten mukaisesti.

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa MTV:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

MTV:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin

Kaikki oikeudet osallistumissivustolla olevaan materiaaliin kuuluvat MTV:lle.

Mikäli kilpailuun osallistuja toimittaa MTV:lle materiaalia, osallistuja myöntää samalla MTV:lle oikeuden käyttää toimitettua materiaalia kaikessa toiminnassaan ja eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta, ja vastaa siitä, että osallistujalla on oikeus luovuttaa edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet ja ettei toimitettu materiaali loukkaa kolmansien osapuolten immateriaali- tai muita oikeuksia (kuten yksityisyyden suojaa).

Osallistuja vastaa myös siitä, että toimitettavassa materiaalissa esiintyviltä henkilöiltä on saatu riittävät suostumukset materiaalin käyttöön ja sitoutuu korvaamaan MTV:lle aiheutuneet kulut ja vahingot osallistujan toimittamaan materiaaliin liittyen.

MTV ei erikseen valvo materiaalin toimittamista sivustolle eivätkä miltään osin vastaa toimitetusta materiaalista, siinä esitetyistä mielipiteistä, taikka siitä että materiaali mahdollisesti loukkaa kolmansien tai on muutoin hyvän tavan vastaista tai sopimatonta.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Osallistuja myöntää MTV:lle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme