Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Arin ja Minnan makkkara-annos

Grillikuume-ohjelman kuudennessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa itse makkaraa. Tässä Arin ja Minnan makkara-annos. 

Makkara

60 % naudanlihaa

20 % sianlihaa

20 % laardia

2 % suolaa

2 tl inkivääriä

2 tl sinapinsiemeniä

1 tl mustapippuria

luonnonsuolta

Jauha lihat ja mausteet 3 kertaa. Pursota suoleen.

Keitä suolavedessä noin 5 minuuttia. Grillaa, kunnes makkarat ovat kauniin värisiä.

Keitetyt perunat

Keitä perunat pehmeäksi ja glaseeraa voilla.

Wokki

punakaalia

kevätkaalia

ruusukaalia

sipulia

Wokkaa suikaloidut kaalit ja sipulit kuumalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, riisiviinaetikalla ja seesaminsiemenöljyllä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme